onsdag, juli 25, 2007

Nyter livet

Nå for tiden lever vi sakte. Det er ganske godt i grunnen, etter å ha levd ganske raskt en stund. Å reise med fem små, er enda mer slitsomt enn å reise med fire, og å reise med fire er ikke å anbefale. Men sånn ble det nå for oss - vi har fem, og da må vi jo reise med dem dersom vi skal noe sted!
Forresten - de siste dagene har vi bare reist litt rundt omkring i nærheten av her vi bor - i Landcruiser - og det er stort sett bare deilig. Vi har vært på flere turer å bada, ridd kamel, kjørt opp i fjellene, og kjørt "litt" for langt på en tur vi skulle ta til ei elv borti her... (Fant ikke elva, og brukte ca 5 timer mer på turen enn vi hadde tenkt.)


By the way; sånn kan en stakkars misjonær se ut når han punkterer på en steppe.


Tenkte jeg skulle vise frem Sigrid igjen, ei våken lita jente som elsker oppmerksomhet - et trekk ho etter all sannsynlighet har etter mor si - og som stort sett er rolig hele tiden.
Vi koser oss sammen alle sammen, og nyter tiden frem mot språkstudier og arbeid tar til for fullt igjen. Det er godt å være til, - Selv om 40 grader kan bli i meste laget for en stakkars bonde med trang til å oppholde seg mye utendørs. Det går med en del vann.

Gjermund

1 kommentar:

Anonym sa...

Godt å høre at dere nyter livet. Jeg håper det varer....
Sigrid er jo bare skjønn; men det visste du jo:) Og dere har jo noen skjønne fra før også