onsdag, august 19, 2009

Se hva vi har fått!

Dette er et skrytebilde. Det er faktisk et skrytebilde av huset vårt! Vi er ganske stolte, og forskrekkelig takknemlige for det. Og for at pappa (Gjermunds pappa) er her og hjelper oss med å dele inn kjelleretasjen på en mer praktisk måte for oss.


Det er veldig spennende å se hvordan det blir til slutt, når pappa har delt inn rommene nede og utvidet kjøkkenet oppe. Det er et flott hus som ikke bærer preg av mangel på vedlikehold, og det er vi veldig glade for. Stor og fin garasje har vi fått med også, i tillegg til en stor tomt. Her skal vi nok klare og trives!

Ikke nok med at vi har fått oss hus - jeg (Gjermund) har fått jobb også! Så nå er jeg assistent og lærer på en grunnskole på Oppdal. Og de tre første dagene har vært flotte! Skal si det er lett å se Guds omsorg for tida.

Gjermund

6 kommentarer:

Anonym sa...

saa flott! gratulerer

Anonym sa...

Så utrolig bra, da!! Supert hus ser det ut som! Unner dere dette! Gleder oss til å være sammen med dere på fam.leiren! Ragnhild&co

Anonym sa...

Så fint dar va! Og så kjekt det va å treffa dokke igjen! Og så bra at du trives i jobben! Det e heilt kjempe detta her! :) Helsing Helge

Anonym sa...

Gratulerer så masse med både jobb og hus! Lykke til:-)

Klem fra Berit

Gunnhild sa...

sÅ FLOTT!!
supert hus, og så bra at du har fått deg så kjekk en jobb Gjermund!
nå ble vi veldig glade :)

gunnhild & erik

baigaltuya sa...

goy baishin baina.amjilt husie.