søndag, august 13, 2006

Lange dager

Hei igjen folkens!
Jeg begynner aa faa reisefeber. Vet dere at Jorunn (som skal passe paa oss naar vi reiser til Mongolia) allerede har faatt billettene!?! HJELP!!! Vi skal snart reise! Og vi som ikke har gjort verken ditt eller datt ennaa. Hvordan skal dette gaa? Jammen bra at vi skal hjem og snu foer vi drar for godt.
Her i Brighton gaar det bra og daarlig. Jeg (Gjermund) synes det gaar ganske bra, men Kjersti synes ikke det gaar saa veldig godt. Vi har nemlig litt forskjellig innstilling. Jeg er ganske lettvint og "easy-going", mens Kjersti er serioes og "acurate". Derfor bryr jeg meg ikke saa gaeli om opp- og nedturer, mens Kjersti baerer med seg nedturene videre og "struggler" en del med denne tida. Dette preger ho faktisk saapass, at det hadde vaert fint om noen ville huske paa ho i boenn.
Barna begynner aa kjede seg litt i dette lille huset vaart, saa vi maa en del ut om dagene. Vi har vaert paa besoek baade her og baade der. Seacenteret og Pieren er besoekt, og stranda er hyppig visitert. En bra by denne Brighton - selv om det er saker og ting jeg kanskje ikke synes veldig mye om. Fordommer kanskje.
I dag har jeg faatt stoevsuger'n til aa virke ogsaa!! Det skulle bare en aldri saa liten operasjon til, saa var den i gang. Med huset fullt av heselige vegg til vegg tepper, gjoer det seg med en stoevsuger uten hull i posen...
Jeg har lest om Josteins og Elisabeths pakking. Jeg innroemmer det glatt at jeg er litt misunnelig paa dem at de er ferdige. Det skulle jeg ogsaa gjerne vaert. Men, noe skal man vel ha aa gjoere naar man kommer hjem igjen ogsaa. Saa naa trur jeg at jeg sender en mail til Vivat (firmaet som skal sende bagasjen vaar). Kanskje faar jeg litt ro nede i sommerfuglredet mitt da.
Ha en velsignet god kveld og morgendag. Kjersti hilser ogsaa. Hun savner dere, akkurat som jeg gjoer.

Gjermund

3 kommentarer:

Reier sa...

Digger dere. Savner dere. Glad i dere.

Anonym sa...

Hei Gjermund og co!
Tror det er ei i trøndelag som har like mange sommerfugler i magen ang ugjorte saker, ting som må fikses og spørsmål jeg ikke helt har fått noe svar på...det skal nok være slik!

Og billettene deres ble nok fikset samtidig med mine vil jeg tro?!

Jeg har dere allerede i mine bønner...og lover å ta noen ekstra Kjersti runder pr dag.

Gleder meg til å møte dere den 3.september (fikk så fin invitasjon av Kåre, så det er klart jeg kommer!:-)).
Og det skal bli godt å lufte noen spørsmål med dere!

Alt godt i Jesus for hele familien!:-)

Elisabeth og Jostein Sæth sa...

"Break a leg", sier vi, uten å mene det bokstavelig. På fotballspråket betyr det noe tilnærmet lik "stå på" eller "tvi tvi".

Vi husker på dere i våre bønner og tanker, og ønsker dere to gode små uker før dere svipper innom Norge igjen.

Ekstra godt å kunne å lese bloggen deres nå som vi ikke har den daglige kontakten lenger. Vi venter spent på nytt når det har gått en tid uten oppdateringer :-)

God bless alle seks!

E&J