tirsdag, august 22, 2006

Sliten

I dag har jeg skulka skolen foer lunch. Har tenkt aa gaa etter lunch. Hvis jeg orker. Har fundert litt paa dette med aa vaere sliten - for det er jeg naa. Og i mangel paa noe annet nyttig aa gjoere (siden jeg skulker) saa lette jeg litt paa nettet for aa finne et bilde som kunne beskrive hvor sliten jeg foeler meg. Dette var det jeg fant:Det ser kanskje ille ut - men jeg har det naa med aa sette ting paa spissen. Begynner aa fundere paa om det er slik at jeg ikke taaler hodebry, at det er derfor jeg blir saa sliten. Jeg visste vel kanskje egentlig at det var saann da. Ogsaa syntes jeg det var paa tide med et bilde paa denne bloggen, og da proevde jeg jo aa finne et prangende , fargesprakende og trivelig bilde vet dere! Noe som stemte med min mood.

Eller ikke.

Naa kjenner jeg allerede at mooden begynner aa endre karakter. Kanskje jeg gaar paa skolen etter lunch.

Gjermund

7 kommentarer:

Andreas sa...

Bildet taler vel for seg selv. Lunchen var digg?

Sitter forøvrig i samme klasserom som din søster, Sonja, i skrivende øyeblikk. :)

Hils kone og barn!

Andreas.

Andreas sa...

Forresten, finnes det noen email dere kan nåes på?

Gjermund sa...

Ja, vaar e-mail er:
gjermundkvam@hotmail.com
Hils Sonja da!

Gjermund

Elisabeth og Jostein Sæth sa...

Hvil deg, du djerve kriger...

:-)

Det er fullt lovlig

Jostein

Anonym sa...

Hei du slitne!

Har du hørt om den kristne idrettsgrenen "hvilkast"? Nei, ikke pilkast men hvilkast! Les Matt 11,28 og 1 Pet 5,7 så skjønner du hvorfor det er så viktig for en kristen å være god i øvelsen hvilkast. (Han gir oss hvile og vi kan kaste alt på han) Legg deg i hardtrening så skal du se at kreftene kommer igjen!

PS:Regner med at de dyra ikke var noen flotte fjellgeiter!!?? Det ville ikke vært en sauebonde verdig...

Reier sa...

Dere er klar for Mongolia, forstår jeg!

Gjermund sa...

Takk venner! Naa er jeg helt paa topp igjen. trodde et oeyeblikk at jeg var helt alene her i verden og sliten. Saann var det takknemligvis ikke! Derfor gjoer jeg som Paulus - takker alltid for dere!

Gjermund