søndag, desember 14, 2008

Foerste stopp

Da er vi i UB - Ulaanbaatar. Det er en nytelse å ha kommet ut dørene i Khovd - ikke fordi vi synes det er godt å reise, men fordi det er godt å ha tilbakelagt det første slitsomme stadiet, nemlig pakkingen.

Reisen fra Khovd til UB gikk helt topp. Flyet var nesten en time forsinket fra Khovd, men det er veldig, veldig lite i mongolsk sammenheng, så vi synes det var helt flott. Vi reiste med 250 kilo bagasje, og alt kom frem til UB uten problemer (godt å ha så mange å fordele det på forresten - 9 personer) og der ble vi hentet av to vennlige arbeidere fra kontoret her. Helt topp det også. Og det beste av alt; Da vi kom til gjestehuset her i UB var alle sengene redd opp til oss! Så nå kan vi liksom senke skuldrene litt, og bare vente på det endelige "støtet" på torsdag - reisen mellom UB og Trondheim med mellomlanding i Moskva (5 timers ventetid) og Amsterdam (3 timers ventetid). Det skal bli godt å stå på "andre siden" av passkontrollen i Norge! Og ikke minst sitte ferdig lesset i bilen på vei fra Værnes til Rennebu - og; Endelig komme frem til Bergtun og svigermors omsorg og julepyntet hus. Jeg kjenner det risler litt spenning i meg når jeg tenker på det. Kunn jo godt tenkt meg å være hos mamma'n min også jeg da - i julen, men det får bli litt etter jul i stedet, kjenner jeg henne rett så blir det ikke mangel på omsorg uttrykt på mange forskjellige måter der også!

Men nå - tilbake til ex-fac bøkene. Jeg må få unnagjort denne eksamenen på tirsdag eller onsdag eller når det var. Og da trenger jeg å stifte litt mer bekjentskap med Herder, Kant, Spinoza og de andre gutta før den tid.

Gjermund

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vi tar med i bønn på formiddagsmøtet i dag kl 11.00.
Velkommen hei,m
Klara og Johannes Selstø

Lina sa...

Det er godt å høre at dere er vel framme i UB! Jeg ønsker dere god tur hjem til norge!!Hjertelig velkommen skal dere være;) Og Gjermund, LYKKE TIL med eksamen! Det greier du nok bra! Du er så flink;) Sender en stor klem fra meg...

Anonym sa...

Vi har "fulgt dere" på den første delen av reisen på Misjonssenteret idag!(søndag 14.12)

Ikke vanskelig å forstå at det kribler litt i magen i første akt av reisen inn i det ukjente!

Vi gleder oss til å få dere hjem etter alle strabasene. Det blir godt med litt julefred i verdens mest hjemmekoselige dal!

Og så godt det skal bli å treffe igjen de kjente og kjære både i Bergtun, i nabolag og menighet!

Vi ønsker dere lykke til på reisen, og velkommen hjem til fedrelandet og alle begivenhetene som venter. Vi vil fortsette å be for dere. Gud velsigne dere!

Anonym sa...

Hei,så godt d ska bli å få møt dåkk igjen!Håpe at heimturen går bra,vi vilj be om Guds velsignels over denj.Hjertele velkommen,vi e mange her i bygda som vente på dåkk!Klem tante Svendsgarden og co

Anonym sa...

Godt å høre at det har gått bra så langt! Men - holder du virkelig på med eksamenslesning oppi det hele, Gj? Du er litt av et "jern"... :-)
Masse lykke til på torsdag!!!

Ragnhild