torsdag, desember 11, 2008

Hjemreise

I dag er nest siste dag i Khovd - eller, siden det er over midnatt er det vel egentlig siste dag. Vi reiser herfra tidlig om lørdags morgenen. Det er veldig mye som skal på plass en slik siste dag, og i dag har vi sendt 623 kg bagasje med bil til UB, forhåpentligvis ender den opp i Rennebu en gang på nyåret. Det blir mange ting å ta med når man er mange familiemedlemmer! Flybagasje er og en utfordring jeg ikke liker å hanskes med. Ikke bare skal den vektbegrenses, den skal også være mulig å forflytte i en vending for en mann med fem små barn og ei kone (som må passe på dem) på flyplasser av ymse slag. Og den skal pakkes slik at ikke alt må åpnes i UB mens vi er der osv.

Vi fikk besøk fra Norge også - og det var jo bra tenkte vi, for de kunne jo hjelpe oss å pakke! Og det har de gjort, bevare meg vel, men de har trent også. Og det er som kjent ikke sunt - i hvertfall ikke for dem, for de kom haltene hjem igjen begge to og var skadet. En av dem har nesten ikke klart å gå siden i går heller, så det har gått mest i listeskriving for hans del i dag. Stakkars folk!

Jeg skal legge meg nå, for jeg er mer sliten enn hva som godt er, men må bare komme med et hjertesukk; At det går an å ha så mange ting! Tror jeg har akket meg over det her inne før, og det ser ikke ut til at jeg har lært. Jeg liker IKKE flytting. Det er kjedelig.

Gjermund

5 kommentarer:

Anonym sa...

Veldig god tur! Men dere ser vel ikke dette før dere er vel hjemme. En positiv ting med å flytte er at man også får kastet litt skrot.

Velkommen tilbake til kalde Norge!

Rannveig

Sonja sa...

Har vart (og er i grunn enda) rimelig langt unna gode nok internettforbindelser til a fa med meg livet pa nettet. Men godt a bli oppdatert! Ber stadig for dere! Onsker dere en god tur hjem og at dere far slappe av og hvile ut nar dere kommer til Norge!

Tida mi her i Pokot (vest-Kenya) gar mot slutten na, skal ta buss tilbake til Nairobi i morgen. Sanne tilstander dere er vant med i Mongolia, tror jeg. Kulturell opplevelse, om ikke annet...

Glad i dere alle sammen!

Marie A. sa...

Tenker på dere og har dere i bønnene våre idag. Håper turen går knirkefritt uten noe krøll og at dere snart er fremme i Norge!

Anonym sa...

God tur til dere alle, og Guds velsignelse over inngangen her hjemme i Norge...

Jostein

Anonym sa...

Spent på hvordan dere har det på turen hjem!! Gud velsigne dere. Klem Ragnhild & co