søndag, mai 10, 2009

Våren fortsetter....

Det er ikke så ofte dere hører fra oss på bloggen lenger. Det blir liksom ikke det samme å skrive når vi er i Norge. Vi har det stort sett veldig bra. Barna trives på skole og barnehage og ikke minst hjemme. Her skjer det mye hele tida, i fjøsene, ute og inne. De kappes om å få sitte på traktor og kan gå og vente i flere timer på å få sitte på. Ola og Håvard produserer stadig flottere og flottere John Deer-tegninger, det kjøres John Deer inne ("Bruder") og John Deer-trø-traktorer ute. Ragnhild og Sigrid er mer begeistra for kopplamma og hestene, men vil også være med på "sitte-på-traktor-lista"!Jeg kjenner jeg trives veldig godt her i Norge og i Rennebu, og nyter våren og alt det fantastiske som skjer i naturen. Jeg hadde glemt hvor grønt det var her, men også hvor kaldt det er her om våren! Jo, jeg har det absolutt bedre her enn jeg hadde det i Mongolia, men likevel bærer jeg på en stor sorg for at vi ikke kan være der nå og på en lang stund. Vet liksom ikke helt hvilken retning vi skal ta her, hvis du forstår. Men jeg vet det viktigste jeg skal være - å være Guds barn, å være Gjermunds kone og Ragnhild, Ola, Håvard, Sondre og Sigrids mor. Og det er stort nok!
Ola i shorts så snart sola titter fram og temperaturen bikker 15 grader....
1. mai grilla vi sammen med en vennefamilie. Her rir Sondre på ponnyen deres.

Ellers har vi nå gjennomført den første av to eksamener i Tverrkulturell Kommunikasjon (ved Gimlekollen). Den gikk ikke så bra tror jeg, men å lese pensumet har vært verdifullt for å bearbeide det vi har vært gjennom i Mongolia. Fint å se at det ikke har vært unaturlig å reagere slik jeg har gjort osv. Skulle visst ha lest Hieberts bok mens jeg var der!

Kjersti

9 kommentarer:

Anonym sa...

Glad i deg :-) R

Anonym sa...

Kjekt å høyra frå dokke igjen! Me må snakkas te sommaren =)Helge

Marie sa...

Kjekt å følge med dere på bloggen! Skjønner at dere selv kanskje føler at dere ikke har så mye å skrive om nå når dere er heime..Men dere skal vite at vi synes det er kjekt å lese og følge med på livet i Norge også!
Alle gode ønsker fra oss i Abidjan

Anonym sa...

Gode vårminner:) Gratulerer med overstått eksamen! Det viktigste er jo at en lærer noe, ikke hvordan en presterer på eksamen. Men det er lett å si for den som står utenfor... Ha en fortsatt fin vår!

Siri

baigaltuya sa...

hi baigalaa bn. goy zuragnuud bna. harin bichsen zuiluud oilgodoggui ee! bi daanch norweg hel medehdui bolohoor unshij chaddagui. goy nogoon haragdaj bn. bas huuhduud chin ih tom huurhin haragdaj bn. Esusiin hairaar hairtai shuu. Ih Ezen ta nartai urgelj hamt baij iweej baih boltugai ta buhnii tuluu gui bas sanaj baidag.

Baihgaltuya

Sonja sa...

...og jeg har noen utrolig nydelige tanteunger som jeg ikke har fått sett live på alt for lenge! Gleder meg til å treffe dere igjen neste gang!

Reier sa...

Det ser ut som dere har det bra -og det er herlig! Håper vi snakkes til sommeren.

Anonym sa...

Så kjekt med en oppdatering, selv om jeg skjønner at det er ikke så mye å skrive om fra hverdagen her. Gratulerer med overstått eksamen, nå kan dere nyte våren her hjemme!

Erstad

munhzaya sa...

hi sainuu ta nar bugdeeree sainuu bi munhzaya bn ta nartai dahin uulzaj baigaadaa bayrtai bn za tgeed daraa ta buhentei bainga holbogdoj bh bolno za tur bayrtai