onsdag, oktober 14, 2009

Vi er inne

Ja, da begynner det å bli en stund siden vi skulle fornyet bloggen igjen. Vi har nemlig flyttet inn for en del dager siden (lengre enn korttidsminnet mitt virker) og kommet så godt inn i det at til og med noen kroker er på plass. Kroker for å henge opp klær på og slikt altså.

Jeg (Gjermund) er godt i gang som lærer også, og synes det er veldig moro. Har virkelig ikke sett for meg at jeg skulle virke i noen undervisningsjobb noen gang, men utrolig hva man kan utrustes til om det er slik ment.

Huseier, lærer og fastboende. Hmm... Uvandte ord å bruke om seg selv.

Gjermund

4 kommentarer:

Familien Ådnanes sa...

Gratulerer så mye med hus og jobb! Kjekt at dere legger ut litt på bloggen. Vi følger med!

Anonym sa...

Hei alle sammen!
Gratulerer så mykje som fastbuande! God følelse tenker eg.
Kjekt å undervise ja, heilt enig:D
Ønskjer lukke til med alt.
Beste helsing Mari

Anonym sa...

Godt å høyra at det komme på plass! Eg he en drøm om å komma oppom en tur, men foreløpig he eg våre litt vel opptogen. Lykke te vidare uansett, så snakkes me plutselig =)Helge

farfar sa...

Ønsker dere virkelig lykke til, og Guds velsignelse i det nye huset!
Så deilig endelig å ha noe dere selv rår over, med kroker og hyller og plass til alle. Flott!

Tror det kommer til å merkes på humør og pågangsmot, særlig når det på en så tydelig måte er lagt til rette av Han som alltid ser og hører og ikke minst forstår.

Han har for vane å gjøre ting så mye bedre enn det arme stakkarer våger å håpe på også, så jeg ser ikke bort fra at det bobler opp en og annen takkesang i bilen til og fra jobben...

Jeg er glad i dere alle sju, og håper dere riktig nyter den nye tilværelsen! Så gleder vi oss til å komme og dele gleden med dere, og kjenne på pulsen deres nye plass på kartet!