tirsdag, november 10, 2009

Flytte på landet? - Flytt til Rennebu!

Denne gangen vil jeg bruke bloggen til å drive litt reklame for hjembygda vår! Rennebu kommune har startet en aksjon for å øke folketallet i kommunen - til 3000 innen 2020. Nå er det omtrent 2640 innbyggere.

Rennebu ligger i Sør-Trøndelag fylke, 9 mil sør for Trondheim. Kommunesenteret er Berkåk.

Jeg tror vi har verdens beste kommune å bo i! Jeg tror ikke det går an å vokse opp på en bedre plass. Flott natur (fjell og daler), veldig bra barnehager og skoler, trygge omgivelser, en god del fritidsaktiviteter - ja, kort sagt; en trivelig kommune! Det er et rikt organisasjonsliv i Rennebu, og en god dugnadsånd. Under det store arrangementet "Rennebu-martna'n" jobber flere hundre personer frivillig til inntekt for lag og organisasjoner.

Mange arbeider innen jordbruk, en del i små, men solide bedrifter, mange jobber i kommunen og en del pendler til Oppdal, Støren, mot Orkdal eller Trondheim.

Vi valgte Rennebu da vi skulle hjem fra Mongolia - det er et godt sted å være!

Vil du vite mer - se kommunens nettsider: rennebu.kommune.no Der vil du se vakre bilder, finne informasjon og forhåpentligvis bli lokket hit! Tar du kontakt med noen på kommunen; ordfører, rådmann eller andre, vil de nok gjerne hjelpe deg hvis du er interessert i å flytte hit! De ønsker også å legge til rette for folk som ønsker å starte bedrifter og skape arbeidsplasser. Og småbarnsfamilier og unge mennesker; kom, kom! :-)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, kom, kom til denne flotte bygda vår! Det er så fint å bo her, og det eneste negative er at det er litt få mellom 18 og 30 år her. Men det finnes vel mange der ute som kan gjøre noe med det! Her garanteres en varm velkomst, selv på kalde vinterdager :)

Anonym sa...

Eg tar det som et godt tegn på at dokke trives!? Helsing Helge

Gunnhild sa...

ja..du har overbevist oss! vi flytter!
kommer i morgen, regner med vi får bo hos dere til vi har funnet oss hus og jobb! ??

:)

Lina sa...

Jeg må si det høres veldig koselig og idyllisk ut! :)

Far(sviger)far sa...

Hm, fristelsen er der, selv om jeg dessverre ikke lenger befinner meg innenfor den ønskede aldersgruppen.

Planlegger nå ihvertfall å reise nordover å ta området i øyesyn på nytt. Setter pris på å ha noen gode kontakter utenom allfarvei...

Gratulasjoner spesielt til deg, Kjersti, som ubønnhørlig går over den magiske grensen innen kort tid.

Gleder meg til vi møtes!