torsdag, mai 10, 2007

Mye på en gang

Ja, nå er jeg også i Norge. Kom hit på mandagskvelden, etter en laaaang dag på fly. Og medbrakt matforgiftning fra Kina. Trudde det skulle gå over, men har strevet en del med det der greiene de siste dagene.
Også leser jeg om Sokrates og Aristoteles og Hobbes og gutta - har lyst til å prøve meg på en eksamen. Så får vi se hvordan det går.
Nå har jeg også akkurat kjøpt togbilletter til Rennebu - skal dit på førstkommende mandag - gjett om jeg gleder meg!

Gjermund

6 kommentarer:

Anonym sa...

skal ta en slags snartur innom kona skjønner jeg. først opp og så ned neste helg igjen :P Litt av en fart i deg ja.. hmm, slik er det ikke med meg.

Anonym sa...

tenker det er noen som gleder seg nå! Lykke til med "skolearbeid"

Gjermund sa...

Gjett om jeg gleder meg, da!

Elsker deg, Gjermund!

Kjersti

Anonym sa...

Regner med det er ex-phil du skal ta eksamen i, anbefaler deg å lese Sofies Verden av Jostein Gaarder hvis du sliter med å få pensumet på plass. Det er en lettfattelig bok som har med mesteparten av pensumet.

Anonym sa...

Hyggelig å ha deg på besøk, Gjermund, og velkommen igjen. Håper det gikk bra på eksamen i dag. Og Kjersti, jeg er mektig imponert over hvordan du får til alle ting! Den lange reisen, alene med 4 barn. Du er tøff! Torunn

Anonym sa...

Hei! Vi gjorde noe så dumt som å kjøre FORBI dere i går! var en snar tur på oppdal, og da går jo turen forbi dere..så en gjeng med fine unger på trampolina idet vi passerte..meninga var å stikke innom på tur hjem, men så måtte vi kjøre om sunndal i stedet...virkelig dumt! har så lyst til å treffe dere igjen! Vi lover å stoppe neste gang!

Gunnhild og Erik