onsdag, januar 25, 2006

Dette var trivelig!

I dag har vi vært på bedehuset i Ski og hatt et møte der. Det var vedlig trivelig. Kombi-klassen fikk en forespørsel rett før jul om vi kunne komme, og i dag fyllte vi opp bilen med fire barn og seks voksne og rota oss frem til bedehuset bak Statoil.
Det ble et godt møte med bedehusfolket i Ski, talen var velsignet god - Her må jeg presisere at dette i hvertfall er min mening - og jeg synes det var veldig trivelig å treffe de som kom på møtet.
Det er godt å kjenne at man ikke står for seg selv når man skal reise ut i den store verden slik vi planlegger! Tenk at vi får ha så mange trofaste forbedere her hjemme! I Ski så skrev de opp alle navnene våre så de skulle huske hvem vi er og hvor vi skal, og som en huskelapp til forbønn, for noen mennesker! Ja, dette var virkelig trivelig og oppbyggelig.

Gjermund

1 kommentar:

Anonym sa...

Helt merkelig å være sent ut for en misjonsorganisasjon.. Plutselig merker en at du blir bært fram av de mange trofaste sliterne rundt omkring, i bønn... Mange som ikke er klar over hvor viktig innsatsen de gjør som forbedere er!!