torsdag, juni 01, 2006

Forvirra misjonærspire

Har dere lyst til å le litt? Så hør her:

Til sommer'n skal vi en tur til England for å lære oss å snakke Engelsk. "Pusse litt på engelsken," sier de som kan det, og smiler litt i skjegget. Sikkert for å trøste oss at de later som om vi kan noe fra før... I forbindelse med dette oppholdet har vi behov for barnevakt. Vi voksne skal jo gå på skole! Barnevakten er i boks, for å si det slik, men så var det flybilletter.
Det er nå dere kan begynne å spare opp litt latter, for det er her den erfarne utenlandsreiseren fikk seg en oppdagelse... Jeg syntes jo det var litt rart at det stod flytid 2 timer og 25 minutter, når flyet gikk 07:20 og var framme 08:30. Enda rarere ble det når flyturen hjem også skulle vare i 2 timer og 25 minutter, men lettet 19:30 og landet 22:55... Så jeg ringte jeg - til flyselskapet!

I Norwegian har de en meget trivelig kundeservitør. Han lo ingenting han. Han bare forklarte meg, med stor tålmodighet, at det ikke er samme tid som i Norge overalt i verden. I England for eksempel, lever de en time på etterskudd... Så nå vet jeg det. Første forsøk, første flause. Lurer på hva den neste blir.

Gjermund

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ser det liksom for meg! Haha! Morsomt:) Jeg vil være på mailing-lista deres - Knut er ikke så god på formidling. iindrebo@hotmail.com

Reier sa...

STOR idrett!

Elisabeth og Jostein Sæth sa...

Hva har man kundebehandlere for da??? ;-)

Det positive med flausen, Gjermund: Du viser i alle fall at observasjonsevnen din er mer enn skarp nok.

Anonym sa...

Interesting website with a lot of resources and detailed explanations.
»