torsdag, juni 29, 2006

Sukk!

Jeg er tilbake i Rennebu igjen. Fantastisk godt! Etter en flotters ferie - det var ikke det - men det var ikke Rennbu altså. Og hva oppdager jeg til min forskrekkelse når jeg kommer hjem igjen? Jo, etter litt lesing på ulike blogger, med de minner det bringer frem, så må jeg medgi at jeg føler savn! I Rennebu! Jeg har altså savnfølelser på den plassen jeg elsker høyest i min hittil snevert utforskede verden! Tanken om Rennebu som lykkeplass er for alltid forbi for min del, selv her i lykkens dal er det noe som mangler! Og hva? Jo - jeg har vært på en forferdelig trang plass et helt år, et år jeg tenkte jeg bare skulle overleve... Jeg har bodd i Oslo. Og når jeg endelig ble fri, hva oppdager jeg så? Jo - at jeg savner det! Ikke Oslo altså - og langt der i fra! Men folka, fellesskapet, undervisninga, vennene mine - ja til og med lærerne våre! Du verden som jeg savner dem! *snufs* Det er vel bare å innse det, vi har startet en prosess som vil vedvare. Vi skal flytte hit og flytte dit, bli glad i stadig nye mennesker og til stadighet skilles fra de vi er glade i. Og jeg får ikke bestemt meg for om jeg skal nyte øyeblikkets bekjentskaper og vennskap, og ta sorgene når de kommer, eller om jeg skal grue meg så mye til sorgene at jeg unngår å nyte øyeblikkene. DILEMMA!
Men, når alt kommer til alt, jeg tru'kke jeg har personlighet til å holde meg unna bekjentskaper for å unngå sorgen, så derfor trur jeg heller jeg stiller meg med ryggen mot fremtida og lever i nuet. Men hul brystkasse og press bak øya - det finns!

Gjermund

6 kommentarer:

Anonym sa...

Synes du skal leve i nuet jeg. Nyte av nye bekjentskap og ta sorgene når de kommer. Hvis ikke hadde livet bare blitt til en eneste stor sorg.
Har tenkt tanken selv: Slutte å bli glad i folk, for jeg blir så utrolig glad i dem. Og da gjør det så grassalt vondt i hjertet når en må si farvell. Men så tenker jeg slik at om jeg gjorde alt for å unngå denne smerten med å si farvell, ja da hadde jeg mistet det fineste i livet også....for mennesker berører dypt!!!
Og tenk, enkelte mennesker kan til og med forvandle oslo til et bra sted å være!:-)

Gjermund sa...

Der har du det - det er bare å kaste seg uti det! :-) Vi går for vennskap. Hva med å starte med utvekslingsbesøk før GF? Vi tar tur'n til Haltdalen vi, om vi får komme, og du er hjertelig velkommen til Rennebu. Kanskje vi skal ta videre kommunikasjon "by mail", så ikke Reier blir fornærmet... :-) gjermundkvam@hotmail.com

Gjermund

Anonym sa...

Utvekslingsbeøk før GF er jeg så klart med på!:-) Og det er klart dere er hjertelig velkommen til Haltdalen, ALLE 6...og fler om dere skulle ønske!!:-)
Hehe, ja det er viktig å ikke støte Reier på noe vis, så "by mail" kan nok være lurt!;-)

Gjermund sa...

Jorunn:
Vi kommer til uka, hvis det passer? Eller til helga. Helst ikke torsda'n. Gi lyd du da.

Gjermund

Anonym sa...

Kjempe koselig!!!!!:-)
Jeg skriver mail jeg....du vet, Reier!;-)

Anonym sa...

Savener dere også, Gjermund! Men vi har prøvt å slukke sorgen med litt hektisk flytteaktivitet...No er me i hus, og kjenner på det igjen ;-) Men så komme vi jo til å sees på GF om bare kort tid...puh, "det vart godt for meg" å tenke på :-)

- Øystein -