onsdag, september 13, 2006

Reklame

I dag har jeg tenkt å reklamere litt. For Toro. Dere vet - den store gryterett- og suppepulverprodusenten som selger haugevis av lettstelte middagsretter her i landet hvert år. Det har seg nemlig slik at jeg har blitt sponset av Toro - og han som sponset sa at jeg måtte skryte litt av Toro over hele verden. Det ligger på meg som en byrde som jeg herved legger av meg: Spis Toro!

Tre produkter som følger oss til Mongolia. Godt ja!

Det har seg sånn, at jeg har fått et råd om å medbringe for eksempel Toro-produkter til Mongolia. I tilfelle krisa skulle være ute å gå, og ingenting annet skulle vise seg å smake (eller bli værende i magen så lenge det var tiltenkt...).
Dette rådet har vært out of my mind en lang stund - men i går kom jeg på det igjen. Jeg sprang inn i en butikk på Berkåk og grep tak i en handlevogn for å gjøre mine innkjøp. Så kom jeg på at det kunne jo vært lurt å handla hele kartonger...
Som tenkt - så gjort. Jeg oppsøkte butikksjefen for å be om en kartong Betasuppe, en kartong mexikansk gryte og (ja gjett hvor mange?) en kartong tomatsuppe med makaroni.
Til min fortvilelse var butikksjefen opptatt med å snakke med en eller annen fyr som tydeligvis drev pog skulle selge ham noe, så jeg holdt meg litt på avstand for ikke å forstyrre - inntil jeg discovered et lite bortgjemt "Toro"-merke på genser'n hans! Da storma jeg frem og brøt inn i samtalen - Jeg mener, hvor mange ganger har jeg egentlig sett en mann fra Toro? Også står'n der på gølvet akkurat når jeg trenger'n! Selvfølgelig grep jeg sjansen!
Og, utrolig nok, denne vennlige representanten for det ellers upersonlige firmaet Toro, som jeg til nå bare har hatt et forholdsvis "posete" forhold til syntes fire år i Mongolia var noe Toro ville sponse. Så jeg FIKK tre kartonger Toro-produkter. Snakk om timing!

Og nå har jeg gjort som han sa, jeg har skrytt av Toro for hele Verden. Velbekomme!

Gjermund