lørdag, september 23, 2006

Siste lørda'n i Norge

I dag er den siste lørda'n vår i Norge på ei stund. De siste dagene har vi brukt på å flytte fra Tverdal til svigermor og svigerfar, tømt huset på Tverdal fra alt fra saltbøsser til en gressklipper (ja - den stod vel forresten egentlig i en garasje).
Vi har tatt farvel med Kjersti's nyfødte niese, og sagt "ha-det-bra" til mange andre som ikke likte akkurat det...
Rett før helga var vi en tur på Fjellhaug og tok avskjed med venner og kjente der, og nå er vi hos mine foreldre på/i Ormåsen i Vestfossen. Vi har feira min eldste brors 30-årsdag, min yngste brors 16-årsdag og Ola's 5-årsdag (som egentlig ikke er før 2. oktober, men bestemødre vet de...)
I morgen skal vi en tur til Misjonssenteret i Drammen og sikkert si "ha-det-bra" der også. Det gleder vi oss til, men akkurat nå gleder jeg meg aller mest til alle disse "ha-det-bra'ene" er over og vi har landa i Mongolia!
Det er slitsomt å være "nokså-nær".

Gjermund

4 kommentarer:

Elisabeth og Jostein Sæth sa...

Kjære, Kjersti, Gjermund, Ragnhild, Ola, Håvard og Sondre!

Vi ønsker dere alt godt og Guds rike velsignelse på reisen til Mongolia, og med etablering og språkstudier i steppelandet.

Vi ber for dere, og skal huske ekstra på dere denne uken.

Er glade i dere alle 6!

Varme hilsener fra
Elisabeth & Jostein

Anonym sa...

Bønner om velsignelse over uken som venter dere, stiger opp fra mange som dere betyr mye for. Takk for alt dere har betydd for meg, (uten at dere kanskje er klar over det), og for de gode forbildene dere har vært, og fortsatt er, for meg. Jeg kommer til å savne dere, og synes det er tøft at det kanskje er to år til vi ses, men er samtidig glad på Mongolernes vegne over at de får bli kjent med dere 6! Dere ER virkelig helt fantastiske! Jeg ønsker dere LYKKE TIL med den lange turen, ta vare på hverandre!

Herren velsigne dere og bevare dere!
Herren la sitt ansikt lyse over dere og være dere nådig!
Herren løfte sitt åsyn på dere og gi dere fred!

Klem fra Siri

Reier sa...

Fantastisk å høre at alt går bra med dere! God reise, og lykke til med ankomst i deres nye hjemland! Dette veit dere, men jeg må si det likevel: Dere har sjefen sjøl på laget, og da kan det ikke gå galt! Det bes.

Andreas sa...

Takk for at dere stakk innom Fjellhaug før avreisen!

Må Gud velsigne dere på turen frem til deres nye hjem. :)

Navnet Jesus blekner aldri.

Andreas.