lørdag, september 16, 2006

Storbagasje og under og sånt

Nå er storbagasjen sendt. For dere som ikke vet hva storbagasje er, så er det misjonærterminologi for en viss mengde bagasje misjonsorganisasjonen betaler frakt for, utenom det vi kan ta med på flyet når vi reiser selv.
Jeg har aldri pakka sånt før, og det var en utfordring å få kubikkmetrene til å stemme med kiloene! En kubikk regnes for 167 kg, uansett om den veier mindre. Da jeg leverte bagasjen på fredag ettermiddag, mangla det ganske mye på kiloene, men etter volumet stemte det bra med grensene vi hadde å forholde oss til.
Etter en natts søvn, kom jeg på at det kanskje kunne gå an å pakke med litt mer... Så i dag pakka jeg fem kolli bøker og verktøy, noe som gjør at vi totalt bommer med 0,01 kubikkmeter på volumet og 400 gram på vekta (bra med sikkerhetsmargin!). Varene kjører ikke herfra før på mandag, så jeg har fått gjort avtale med sjåføren om å levere dette også tidlig om mandags morgen - nok en velsignelse!
Herlig å være i Guds nåde!

Gjermund

4 kommentarer:

Anonym sa...

De årnær sæ!

Velkommen innom på Onsdag! Vi gleder oss!

Anonym sa...

Hei.

Tiden har gått alt for fort! Alt for fort... Jeg har ikke fått sagt hade på skikkelig vis en gang, det er litt dumt. Men men. Det er lite å gjøre med nå.
Jeg vet at det har blitt en trist avskjed for meg iallefall. Selv om vi har hatt litt mindre kontakt i sommer en tidligere.
Det var iallefall trist for meg da jeg reiste fra dere til militæret.

Uansett: Dette skal ikke være en slik sippete trist kommentar! Jeg håper virkelig dere finner dere til rette i Mongolia, og at ungene trives. Jeg har tenkt masse på de i sommer, kunne tenkt meg å sett de igjen.

Jeg vet at dere komme til å gjøre en bra jobb der nede!

Håper vi får til å holde kontakten.

Stor hilsen fra Johannes

Sofia sa...

Vad ar den smidigaste vagen mellan Stansted och Brighton?

Gjermund sa...

Sofia:
Ved bruk av leiebil: London Road, M23 -> M25 -> M11 og vips (hvis du har brutt fartsgrensene) er du på Stansted...!

Gjermund