torsdag, mars 15, 2007

Jeg er "tikka"...

Jeg har ei søster (bruk linken til Sonja's blogg for å se) som går på bibelskole i år. Det pleier å medføre en del "yngre tiders" utfordringer... Skal ikke si noe om graden av seriøsitet i dette med "tikking", men jeg har valgt å la det stoppe med meg i denne omgang. Det er vel en form for "sista" eller noe dette tror jeg. Jeg er i alle fall utfordret til å skrive noe snodig om meg selv - noe jeg må innrømme at jeg har store problemer med...
I starten tenkte jeg at kanskje det mest snodige med meg er at jeg ikke er spesielt snodig, men at alle andre ser ut til å tro det... Men så kom jeg på at noen lesere helt sikkert ville komme til å skrive noe om at det bare er jeg igjen i hele verden som ikke har forstått at jeg i grunnen er ganske snodig eller noe slikt, så det dropper jeg.
Så tenkte jeg at jeg skulle skrive noe om at etter at jeg kom til Mongolia har alle mongolere bemerket at jeg har så snodig en latter og at jeg ler grusomt høyt, slik at de aldri er i tvil om hvor jeg befinner meg til enhver tid også videre. De bruker å telle hvor mange ganger jeg ler i løpet av en dag som telleøvelser for nye studenter også videre. Men det der med latteren min er i grunnen et litt sårt punkt tror jeg, for jeg kjenner at jeg skammer meg litt over å være sånn, derfor har jeg ikke lyst til å skrive noe om det heller.
Derfor tenkte jeg at jeg kanskje kan fortelle litt om hvor dum jeg føler meg når jeg mange ganger så altfor sent oppdager hva folk egentlig prater om, og når jeg samtidig forstår at alle de andre har forstått det samme for lenge siden. Men det er jo i grunnen ikke så lurt å fortelle verden hvor treg jeg egentlig er, derfor tror jeg at jeg dropper det også.
Og da begynner det å skorte på ideer. Derfor har jeg bestemt meg for at jeg skal spørre leserne om hjelp; vet dere noe snodig om meg?

Forresten - det er en ting jeg kan fortelle; jeg er veldig redd for at noen skal tro at jeg er dum eller rar eller selvgod... For det tror jeg alt jeg kan at jeg ikke er...

Gjermund

2 kommentarer:

Anonym sa...

Snodig om deg? Det kan vel ikke være vanskelig? Kan nevne i fleng:
-Du solgte "neser" da du var liten
-Du sendte kjærlighetsbrev til Kjersti før du visste hvem hun var
-Du er far til snart 5 og såvidt blitt voksen sjøl
-Du er den eneste jeg kjenner som har brukt en stresskoffert som påskeegg
-Du liker marsipan!
-Du tenkte du skulle bli grisebonde (HAHAHA)

Der fikk du noen å tygge på!

Sofia sa...

Hej på er alla!
Skriver mest för att hälsa och berätta att jag varit inne o läst. Det där Gjermund ville ha svar på har jag svårt att ge svar på eftersom jag inte riktigt fattade vad det frågades efter. Jag kanske börjar glömma min norska, kan ni skriva på swahili?
Här är det bra. Är nu inne i Nairobi och njuter av bredband, väntar på ett skype-samtal från Sverige, det blir fest!!!!
Ha det riktigt gott! Kram Sofia