mandag, juni 25, 2007

Guttetur

I natt overnatter Ola og Ragnhild på setra. De fikk bli med tanta si, og gleda seg veldig til det. Spesielt Håvard syntes det var forskrekkelig urettferdig, så vi fant ut at vi gutta som ikke fikk være med kunne finne på noe morsomt sammen hjemme. Derfor la vi ut på tur - helt til elva! Der grilla vi, både marsmallows og pølser, og vi laga en liten "flåte" av pinner og gress - med en konglemann på, som Håvard seilte på elva med.
Det var stor stas og veldig moro for både far og sønner!


Her går gutta på tur - utstyrt med alt man måtte komme til å savne de neste to timene før leggetid.


Håvard med den flotte flåta vår - lastet med to kongler som er far og sønn, samt blomster til mor og kone...


Brennesle er ikke blant favorittfloraen, men forseres med armene - og hodet - høyt hevet. Fantastisk moro å gjøre noe ekstra (som kosta så forunderlig lite - uansett synsvinkel) med "bare" de to minste. Så trivelig å se at de storkoser seg!

Gjermund

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tenker nok dette var en artig guttetur ja...hvor det meste smakte godt. Artig å se at du skriver "bare de to minste", har etterhvert fått en flokk:) Fikk selv en "artig" (?) kommentar etter nr 3; "ja, vi skal ikke forakte den ringe begynnelse" !!!! Selvfølgelig var det en "broder" som sa det!(trist at jeg "likte" ham);( Hadde vært lettere hvis han var "teit"....
Neida jeg skal ikke si mer, bare at jeg er UTROLIG takknemlig for at vi ble frikjøpt

Anonym sa...

Aj aj aj vilken sot liten flicka ni fatt!!! Gratulerar...
Ja, nu var det langesen. Det ar sa det kan ga nar datorn blir stulen (pa norska skolan i Nairobi...) Nu lever vi med lanedatorer.
Ha det gott vanner! kram