lørdag, juni 16, 2007

Oj - lenge siden sist

Hjelpes min, som tida går! Jammen har det ikke gått en uke siden sist jeg skrev noe her inne. Det er kanskje ikke så rart da, egentlig. Med tanke på alle de papirene jeg har følt ansvar for å få i sin rette orden, samt røntging av ankel også videre, så går det noe tid. Innimellom alt det der skal det også brukes litt tid på å delta i det som skjer rundt oss her på gården til svigermor og svigerfar også (det er bare moro da), og det skal soves MYE. Jeg merker vi trenger mye hvile ja!
Her har vi spreke besteforeldre og oldeforeldre (til barna) som ikke vet hva godt de skal gjøre for oss, og som hjelper oss med mange ting. Kombinert med masse grønn natur rundt oss, og kjendte omgivelser på alle vis, har dette oppholdet i Norge gjort oss godt tror jeg. Selv om mange av oss nå begynner å føle dragning til Mongolia igjen - om enn en noe delt dragning...

I morgen skal vi en tur til Tustna der våre kjære venner, Inge og Marie, skal ha en markering i forhold til at de snart reiser til Frankrike for å starte språkopplæring for å reise til Mali. Det blir moro. Dessuten skal vi få hilse på henne som skal være ettåring i Mongolia kommende skoleår.

Også planlegger vi dåp for Sigrid før vi reiser ut. Det blir stas. I helga har Kjerstis søster vært på besøk med sin lille Hanna, det er moro for våre små. Hanna er deres første søskenbarn på morssiden, og et lite sjarmtroll som har erobret i alle fall Sondres hjerte!


Ja - det ser ut som om Hanna er betatt av sitt minste søskenbarn også! Vi koser oss, og nyter alt det pene. Samtidig gleder vi oss til å komme hjem (vi sier faktisk "hjem til Mongolia") og fortsette der vi slapp. Og ikke tenke mer på pass, vaksiner, visum og flybilletter på en stund!

Gjermund

Ingen kommentarer: