tirsdag, august 21, 2007

Ola er blitt skolegutt!I dag har det vært 1. skoledag for Ola. En stor dag som han har gleda seg lenge til! Han holdt på å begynne å grine av utolmodighet i dag når det enda var 20 minutter til han kunne gå på skolen, og det var ingen nervøs gutt som troppa opp, nei!

Det var fint å ha en egen pult med tegning av seg selv over. Og endelig kunne han bruke den nye ranselen som var kjøpt i Norge og "Spiderman"-penalet med innhold som han fikk fra farmor og farfar! I klasserommet er de 5 elever (fra 1.-3. kl) og det er Marianne som er læreren. Hun er elsket fra første stund! Nå er hun ikke lenger bare mor til vennene hans, hun er "lærer'n min"! Det første han gjorde når han kom hjem var å tegne ferdig tegninga han hadde i lekse, og så ville han ringe på "lærer'n sin" og fortelle at han hadde gjort leksa! "Du trøng itj å bli med i morgo, mamma!" fikk jeg høre etterpå!Og til evt. bekymra tanter og bestemødre: Han klarte å sitte ganske stille! Han var visst skolemoden, den gutten, ja! Og plasteret på haka har han fordi han kjørte seg av på sykkel på torsdag (og skulle nesten vært sydd, men legen var i UB). Det går heldigvis bra, (strips er veldig kjekt å ha) men be gjerne om at vi må få en lege til i Mongolia!

Kjersti

3 kommentarer:

Anonym sa...

Nå har du blitt stor altså Ola! Tenk, begynt på skolen og greier.. Du syns jo sikkert det er gøy og du? Jeg savner deg masse gutten min. Du får hilse til søskna dine og da, og gi dem en stor klem fra meg! Også må du passe godt på lille Sigrid! Kjempeglad i dere alle sammen. Klem..

Anonym sa...

Tenk at du er skolegutt Ola men når jeg ser på bildet så skjønner jeg jo det. Du sitter og følger med er og jeg ser at du er en ordentlig skolegutt!!!
Jeg snakket med Ola nabogutten i dag og han ble også skolegutt i går. HAn var stolt også sånn som du! Lykke til Ola og du også Ragnhild i 2 klasse. Savner dere masse hele gjengen. Klem fra bestemor

Anonym sa...

Stolt farmor her!!!!!!!! Det er lett å se at du er klar for skolen Ola, og det tror jeg du har vært lenge? Jeg blir så glad hver gang jeg leser her og skjønner at dere har det bra..Hils alle fra meg da, jeg er veldig glad i dere. Du kan godt hilse læreren din også, og si at jeg er veldig glad for at dere har så "FIN" lærer:)