mandag, april 14, 2008

Konferanse

Nå er årets høydepunkt her på feltet - konferansen - over! Det har vært konferanse fra onsdag til søndag, vi har hatt 7-8 timer forhandlinger om dagen, i tillegg til bibeltimer, kveldssamlinger og leking, så det er vel ikke rart at vi er slitne. Ca. 20 voksne har mye å si, og det var mange viktige saker som var oppe så det var bare så vidt vi kom i mål med alt, men vi gjorde det til slutt!

Fra 9-18 om dagene var vi på den internasjonale skolen i UB (der de norske barna i UB går). Det var kjempefine lokaler med muligheter for bra opplegg for barna!

Og det var virkelig et godt opplegg for barna. For aldersgruppen 6-14 var det ettåringene våre, Lina og Helge som stod for et kjempebra program for barna. De var tilsammen 12 barn på "Barnas Konferanse". De hadde formingsaktiviteter, tur på lekesenteret, andakt, OL, "kjendis-party" (der Ragnhild var Mulan og Ola var Karius), leking ute m.m. (Vi har noen bilder på et kamera som ligger igjen i UB....Får vise dem senere!) Ragnhild og Ola har blitt veldig trygge, så vi så dem nesten ikke i matpausen en gang!

Sigrid, Håvard og Sondre var i Kindergarden-rommet sammen med 6 andre barn og 5 mongolske jenter (de fleste av dem hushjelper for oss norske til vanlig). De er kjempeflinke med små barn. Det var likevel en del skriking når vi skulle levere barna om morgenene,
spesielt Sondre. Men heldigvis hadde det gått bra når vi ikke var der (bortsett fra et stort vindu som ble knust av Sondre når han kjørte på det med trehjulssykkel!)

Nå er vi altså vel hjemme. Ute er det litt høyere temperatur, og snart tror jeg at jeg kan legge bort vinterklærne. Det har spiret litt gras, så nå håper vi at Mongolia snart får litt farge!


Kjersti

Ingen kommentarer: