mandag, desember 19, 2005

Første økt...

Så var første økt over. Vi har fullført et halvt år ved Fjellhaug, og begge to har deltatt på alle tre eksamener nå før jul. Vi tror og det har gått sånn tålaelig bra. Det vil vise seg etter jul, når vi får tilbakemeldingene på besvarelsene våre.

I dag fikk vi oppgaver fra Islam og livssyn. Vi var begge fornøyd med det. Kjersti valgte å besvare oppgaven fra Livssyn, og gjorde det nok brukbart godt. Ho er flink til å se linjer og sammenhenger ho Kjersti, og gir seg liksom ikke før ho har forstått ting skikkelig.

Jeg valgte oppgaven fra Islam, og synes det var en kjempeoppgave. Den kunne ikke vært bedre for min del. Så får vi se hvor god besvarelsen ble.

Jeg vil bare få si at jeg er takknemlig til Gud Herren som har gitt oss styrke til å gjennomføre dette, og selv om vi er slitne (faktisk spesielt jeg) så er vi ved godt mot. Dessuten er jeg veldig takknemlig til våre kjære venner, både her ved skolen og hjemme - og ellers hvor vi har venner - som har båret oss fram for Gud i denne tiden. Det har betydd utrolig mye for oss, og vi vet vi ikke hadde klart dette uten dere og deres forbønn. Så; Øystein og Torunn, Jostein og Elisabeth med fler: Thanks for your love!

Helt til slutt er det ei til jeg har lyst til å holde frem, og det er min fantastiske kone. Jeg er så utrolig imponert over den styrken du viser, du er min store helt! Du har kjærlighet til alle og holder hjemmet vårt sammen, du har omsorg for oss alle og ser hver enkelt - samtidig som du studerer, svarer på eksamensoppgaver, ammer Sondre og styrer husholdet vårt på mesterlig vis. Hva skulle jeg gjort uten deg? Jeg elsker deg, Vesla!Gjermund

4 kommentarer:

Elisabeth og Jostein Sæth sa...

Gratulerer med vel gjennomførte eksamener begge to! Vi er flere som har latt oss imponere av dere. Kan ikke annet enn å istemme hyllesten til din kone... Det er en bragd det hun har gjort på Fjellhaug denne høsten. Ønsker dere en strålende jul! Konsentrer dere om hverandre, slapp av - og hent krefter. Så gleder vi oss til å kampere sammen også i vårhalvåret! :-)

Anonym sa...

Dere er jo litt søte da.. :) Ta juleferie med god samvittighet!

Anonym sa...

grattulerer så mye; ønsker dere en velsignet julehøytid..klem fra pål, beate og einar

Reier sa...

Så bra at det gikk sånn tålelig på eksamen! Godt å ta juleferie med en god følelse... Fruen og jeg var nok ikke like fornøyde med oppgavene. Eller det vil si: Vi var jo glade for at vi fikk islam, men når det først ble slik, hvorfor i all verden skulle han spørre om SUNNA??? Ordet er jo nevnt hele fire ganger (?) i pensum... Men, men. Bedre lykke neste gang, familien Indrebø.

Til våren kommer vi til å være mer til stede hos dere i klasserommet. Ser fram til det! Ønsker dere en velsignet høytid!