fredag, februar 24, 2006

Nyheter

I går var en merkedag. For oss altså. Vi ble ferdig med oppgaven om Mongolia, og vi fikk vite at vi er plassert. Altså, vi har fått beskjed om hvor i Mongolia vi skal bo det første året. Og - HALLELUJA! Vi skal få være i Darhan! Det er en by 23 mil nord for Ulaan Baatar, som er hovedstaden i Mongolia, og der er det visstnok nesten som å bo på landet! Oj, oj, oj, hvor letta jeg er! Tenk å få slippe å bo i en sånn by-by da! Også heller bo i en liten landsby-by! Skal si gleden spratt i taket her i Oslo!
Det er ikke sånn å forstå at vi ikke trives i Oslo altså, men vi trives ikke likevel. Her er vi fordi vi må, og ikke fordi vi ønsker det. Heldigvis er dette en fin plass til å være i en by - but it's still a city! Vi var egentlig også innforstått med at vi kom til å havne i Ulaan Baatar og være der det første året i Mongolia, men vi gledet oss ikke til det - selv om vi da hadde hatt mange fler norske rundt oss. Men, vi reiser altså ikke til Mongolia for å treffe norske mennesker - sorry. Derfor føler vi ikke noe annet enn en ubeskrivelig glede og lettelse. Mongolia - Here we comes!

Gjermund

1 kommentar:

Gunhild Lovise og Torstein Habostad sa...

Du er en tenkefant, Gjermund! Mye fint å lese her! Gratulerer med plassering i ødemarken! Vi synes også plasseringen i Narèna var helt utmerket. Godt å havne på "riktig" sted! rart å si det, uten å noen gang har vært der. Har jo aldri vært i Afrika en gang... Men Ånden leder oss, ikke sant? Så hender det nok at han kommer med overraskelser underveis. Det må Gud gi oss styrke til å takle. Lykke til, i virket og i livet deres. Torstein