søndag, juni 03, 2007

Overvunnet


Denne lille jenta har tatt innersvingen på meg. Jeg må nå revurdere min oppfatning av meg selv som en iskald viking fra Plankeby'n.


Ho ser på pappa'n sin og er helt rolig. Jeg trur nesten ho vet at jeg er glad i ho jeg gitt!


Ho sover jo en del da - det skal de jo gjøre sånne små. Men ho er mye mer våken enn de andre var når de var èn dag gamle.


Ho ligger bare og er så forskrekkelig god. Får seg litt pupp en gang i blant og har ingen andre plikter enn å sende i retur det som ikke skal brukes innvortes. And I am melting...

Gjermund

9 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulerer så mye med den lille! Vi har fortsatt noen uker igjen,vi...

Anonym sa...

utrolig skjønn, da. og ser veldig våken ut i blikka, ja :) (ikke ironi). hvem synes dere hun er mest lik, da? om dere klarer å se det allerede...

Anonym sa...

Gratulerer gratulerer!! Kjekt med den stolte stemma :) inga og martin

Anonym sa...

Hun var skjønn! Og det var ikke vanskelig å se hvor hun hører til! Tenk på ALT det som ligger i denne lille skatten, nesten skremmende å vite om alle de mulighetene vi som foreldre har til å feile.....Nå var det visst ei mor med skyldfølelser som skrev...GODT vi har med en ALLMEKTIG GUD, full av NÅDE og all mulig hjelp. Trygt og godt for ei takknemlig farmor å vite! LYKKE TIL til hele familien.

Anonym sa...

Kjære Sigrid!
Så fin du æ!! Glæ me t å træff`i i såmmår! Må Gud vælsegn`i. Marte

Anonym sa...

Heia fam. Kvam!
Gratulere me' lille Sigrid.
Ho sjer så vidunderlig vakker og vælskapt ut. Smelte nok de fleste ho, Gjermund :o)
Tenk så heldig dokk e som har fem så fine "gullskatta". Å så stor stas d må vårrå for storesøster no når lillejenta kom.
Så godt ja!
Klæmma O

Anonym sa...

Velkommen til verden Sigrid!:-)Og gratulerer så mye til både foreldre og storesøsken. Gleder meg til å hilse på den nye verdensborgeren og å se dere andre igjen.
Klemmer

Gunnhild sa...

Så fin ei jente! tenk å få 5 fine unger! dere er bra heldige ja! kjenner det kribler i eggstokkene når man ser sånne nydelige små :)
Gratulerer så mye!
Gunnhild og Erik

Anonym sa...

Kjære Kjersti og Gjermund!
Gratulerer så utrolig mye med ei nydelig pen jente! Godt navn, Sigrid Kvam. Dette er ei stødig jente. Og bursdagen hennes kommer jeg alltid til å huske, for den dagen fridde Jan-Eivind til meg:) Så nå sitter jeg her med ring på fingeren, og en god følelse i magen. Gleder meg til å se dere snart, jeg kommer hjem på onsdag. GRATULERER IGJEN, TIL HELE FAMILIEN!!!

Klem fra Siri