søndag, juni 03, 2007

Sigrid

Jeg er nok ingen dataekspert, for du verden så mye jeg strevde for å få det kameraet til å gi fra seg disse bildene til datamaskina! Men her er det da noen bilder av den peneste babyen som finnes for tiden:
Nå er jeg så trøtt at dere får ikke fler før i morgen. Er ho ikke søt?

Gjermund

8 kommentarer:

Anonym sa...

Det var jo en søt baby.. :) Godt jobba, Gjermund og Kjersti :)

Anonym sa...

Åhhh...Så skjønn!!!! Jeg og har lyst på en sånn en snart (sukk, jeg er bare halveis)Takk for at du fikk til å legge ut bilder, gleder meg til flere i morgen.. :)

Anonym sa...

Jeg kom nettopp hjem fra byen da jeg såg at Gjermund var på vei ut i bilen. Men tenkte ikke på at det var i et sånt ærend. Godt å høre at det gikk bra.
GRATULERER så mye med deres nye familiemedlem.

Husker da du Kjersti var lita tupp på noen uker og jeg skulle skifte bleie på deg for første gang i mitt liv. Jeg var livredd for at jeg skulle klipe i stykker dine små føtter - som jeg sa til din mor?!

Kjell Olav

Marie sa...

Gratulerer!

Anonym sa...

Gratulerer så mye med jenta!

Anita & Jan Tore

Elisabeth og Jostein Sæth sa...

ÅÅ så nydelig! Igjen, gratulerer! Masse svart hår også da. Jeg har fortalt til "Nurket" i min mage at nå er venninna hennes/hans født, om ikke annet,pga avstanden Afrika-Mongolia/ Sørlandet-Trøndelag, brevvenninne ;-). Vå baby kommer ut om mindre enn to mnd, så veldig fornøyd med en jamnaldring :-) Vi er glade i dere!
Take care

Elisabeth

Andreas sa...

Gratulerer så mye!

Anonym sa...

Hei Kjersti og Gjermund
Flott jente!
Hjertelig tillykke med den lille gullklumpen. Vi gleder oss med dere!
Godt å høre at det er vel overstått.
Guds velsignelse.
Klem fra Kirsten og Hartvig