fredag, juni 01, 2007

Utålmodige?

Jeg har fått noen spørsmål i det siste omhandlende antallet barn i min familie. Noen spør litt sånn indirekte, om det ikke har kommet "liteban?". Andre pakker det litt forsiktig inn og funderer på om Kjersti fortsatt "bare går hjemme...?" Atter andre vet ikke helt om det er kommet så langt at de kan spørre om det har skjedd noe ennå, så de spør bare om "når denne terminen egentlig var igjen...?" Og som dere sikkert alle har forstått: Det ble ikke mai-barn på oss denne gangen.

Også så mange som spør om hva det blir! Det er vel det samme det? Er det ikke? Ja - vi har bare ei jente fra før, men ei jente og fire gutter er da vel like bra som to jenter og tre gutter? Og fordi om legen fortalte oss hva han trodde det var da vi var til ultralydundersøkelse, så betyr det vel ikke at vi er pliktige å oppgi det til noen andre? Og terminen er faktisk ikke før den 04.06.2007! Så ikke vent så fælt!

Men, det er vel ikke noe fint å være så sint bestandig. Egentlig så er dette innlegget bare et skalkeskjul også. For å fortelle at Visehelseministeren i Mongolia hadde rett da han sa det var ei lita jente Kjersti bar på. For det var det! Lille Sigrid Kvam ble født på Orkdal Sykehus i dag, den 01.06.2007, klokken 10:13 (Norsk tid) etter ei grusomt lang natt. Hun veide 3460 gram og var 49 cm lang. Mor og barn har det bra, takk til Gud for det.

Så får dere bare bære over med meg at jeg synes det er moro å skremme dere litt - alle som har spurt om noe: Det har bare vært koselig! Jeg er glad for all omsorgen og interessen dere har vist for oss. Så lover jeg at det skal komme bilder - etterhvert. Inntil da: Ha en like lykkelig, grønn og skyfri sommerdag som jeg.

Gjermund

11 kommentarer:

Anonym sa...

GRATULERER!!!! Veldig hyggelig at det ble en jente altså!!! Men jeg har ikke spurt;) Vet om "maset"!
Kos dere! Snart får dere mld fra meg også! ;) Erstad

Anonym sa...

Gratulerer!!!

Så hyggelig! Nå ble vi glade! Sigrid Kvam er vel et navn Kjersti har tenkt på en stund, så det var hyggelig å høre!

Anonym sa...

Åhhh, så trivele! Gratulere alj sammen! Godt å hør at d står bra t mæ Kjersti og Sigrid! Ta lettja eksamenslæsinga ja! Fekk leksom en ny "piff". Takk Sigrid!
Men du og du fer et blogginnlegg. Godt du bær tulla.., men du æ kul da! Hå en flott dag viar!

Klæm frå Marte

Anonym sa...

Gratulerer så mye!!! Gleder meg til å se bilde av litj-jentå :)Hils Kjersti så mye fra meg!

Klem

Elisabeth og Jostein Sæth sa...

Kjære Kjersti & Gjermund!

Gratulerer så mye med den lille prinsessa. Vi gleder oss stort sammen med dere. Godt å høre at alt er bra også med mor...

Vi ønsker Guds rike velsignelse over framtiden både for Sigrid og alle dere andre...

Elisabeth & Jostein

Anonym sa...

hurra hurra for sigrid! nå var det bra hun kom seg ut, ja :) fint navn! så gleder jeg meg veldig til å se henne. blir vel kanskje først en liten tur i norge. hvis ikke, så sees vi iallefall i mongolia :) hils alle sammen! klem

Reier sa...

Gratulerer til alle i familien Kvam! Hils Sigrid fra oss Indrebø!

Anonym sa...

Tror vel kanskje enkelte personer kan lure på deg av og til; håper de ikke stopper lesinga halvveis i innlegget ditt:)
Tenker det var ei fornøyd storesøster som fikk etterlengta nyheter idag!!! Det var nok ei fin dokke det Ragnhild? Tenk å få skifte på henne om ei stund du...Lykke til ALLE sammen, håper Kjersti kommer seg raskt til krefter igjen

Gunnhild sa...

Hurra! vi gleder oss med dere! Kjersti er så dyktig!
(joda..du og Gjermund) håper dere får gode dager fremover, letta alle mann nå!

Anonym sa...

Hei igjen:) Håper du får tid til å legge ut bilde av lille Sigrid..? Kanskje idag?(mase-mase)

Anonym sa...

GRATULERER! Mor og far igjen jo, KjempeKoslig å bli tante.. =) Gleder meg til å se Sigrid.. <3 Masse Glad i dere.. <3