tirsdag, mai 20, 2008

Fest-dager

Vi har hatt noen ordentlig norske festdager i det siste! 17. mai-feiring, Ragnhilds bursdag 18. mai med feiring den 19. mai!
Hva gjør misjonærer når de ikke har flaggstang til 17. mai og det skal samles 40 nordmenn? Jo, de maler basketballkorg-plata som det norske flagget!Ragnhild, Ola og Håvard i finstasen! Dette er 5 minutter før de mista bløtkaka på "hodet" i bilen.... da var de ikke så glade mer..... Men sånt glemmes etterhvert på 17. mai!
Sondre og Sigrid og jeg ville trille bort til hasja 17 der festen skulle være.Vi fra Darkhan hadde 17. mai-frokost i garasjen der. Det var sol og god temperatur, så vi skulle sitte ute, men det blåste sånn at vi måtte flytte inn i garasjen. Noe av maten ble likevel ganske pepret av sand! Men det var kjempekoselig.Tog ble det! Ragnhild var med og bar dusken på fanen til DNS i Darkhan. Håvard er bak henne. Helge står for hele korpsmusikken! Han går midt i toget og bærer på en cd-spiller med gardemusikk!I anledning dagen hadde Lina (bildet) malt garasjeportene! (Lurer på hva de som skal kjøpe huset gjør når det skal selges om noen måneder? De blir iallefall ikke norske....) Er det ikke flott? Den andre porten er også malt med norsk motiv.
Leke er viktig! Ragnhild og Johan i sekkeløp!Hjemme må det også merkes at det er 17. mai, og tenk, det vokser hegg i nabohasjan vår - akkurat passe ferdig til den 17. mai!
Dagen etter var vi 23 nordmenn som dro på bursdagspiknik på landbygda. Ragnhild og Rita hadde bursdag. Det var masse pølser igjen etter dagen før som vi grilla. Værmessig var det den fineste dagen vi har hatt i hele år! På bildet er det Oda Linnea og Sigrid som sitter og koser seg. Og bursdagsbarnet vårt; Ragnhild som ble 8 år den 18. mai, er her sammen med venninnene sine Maren og Karen Emilie! Hun hadde jentebursdag på mandag!

Kjersti

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hei på dere. Det er sannelig ikke tamt å feire 17 mai i utlandet heller skjønner vi. SÅ FINE barn så vi ikke her i Rennebu!!! Ei bestemor får lov til å si det har jeg hørt selv om det høres teit ut!!Om 4 timer lander den første delegasjon på Mongolsk jord og tida går fort til vi også lander. Nå står det igjen å ta DT vaksine og drikkevaksine og få visumet i handa. Jey,jey,jey Nyt dagene med farmor og farfar og Vilfrid.
Klem fra mor og bestemor.

Åshild Bekkevold sa...

Åh.. Jeg skulle bare så ønske at det var jeg som satt på flyet til Mongolia nå. Jeg savner dere virkelig! Gratuler Ragnhild så mye med bursdagen som var forresten. Jeg er utrolig glad i dere alle. Store klemmer.

Anonym sa...

KOselige bilder! Og veldig fine barn!
klem fra Heidi i Trondheim

Anonym sa...

Voksen garasjeport ble det der!