søndag, mai 04, 2008

Skjelvende av frykt

I morgen skal jeg ha mitt første foredrag for en større forsamling. Jeg skal fortelle om avl på sau på en konferanse for saubønder og ullforedlere. Etter planen skal jeg snakke i ca tre kvarter om noe som er helt nytt for dem, så i grunnen er det ikke så store sjanser for at noe annet enn stokking av ben og tunge kan gå galt. Men jeg er redd - veldig redd. Jeg vet ikke helt hvorfor, jeg skal ha en slags type "hva er en vær-ring" foredrag, som omtrent er like vanskelig som å fortelle en bilbruker som aldri har sett noe annet enn biler med manuell girkasse om biler med automatgir. Likevel - jeg frykter de tre kvarterene som venter meg i morgen.

Jeg er nok ikke så god til å "preke" for store forsamlinger. Blir fort både svett og rød, og tørr i munnen. Og på engelsk da gitt! Det blir enda verre. Heldigvis slipper jeg å snakke mongolsk! Nei huff av meg som jeg gruer meg.

Gjermund

4 kommentarer:

Anonym sa...

Lykke til med foredraget!! Skal huske deg i bønn.
Håper det går bedre og bedre med familien til Egchee! Skal be for dem. Beundrer dere, Gud er med dere.
Klem Ragnhild

Anonym sa...

Hei du,d går nok bra med foredraget,tenke æ.Detta kan du!Her går d i bæ bæ lille lam,ha passert 300 stk no,travle tider for avløsarn min.Onganj e flink t å hjelp t og.No bli d grønt på marka,trivele!Håpe dåkk får nå gode dåggå framover no,dåkk ha verkele hatt nå utfordring rundt dåkk.Men Gud ha itj låvvå oss berre gode dåggå.D e godt å lesa d som står i Matt.28 vers 20;der sei Jesus t oss:Og se,Jeg er med dere ALLE dager inntil verdens ende.En god klæm t dåkk alj frå tante Svendsgarden m.fam.

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Anonym sa...

Dette går nok bra Gjermund. Det går som regel bedre enn fryktet! Hils! Erstad