tirsdag, mai 27, 2008

Besøk

Nå har det gått nesten en uke siden vi fikk besøk av Farmor og Farfar. Det er nesten litt rart at tida har gått så fort! De er jo her enda altså, men den er nesten halvgått nå, besøkelsestiden deres altså. Det er så godt å ha besøk av foreldre! Føles godt å kunne vise frem det som vi står i til vanlig - det som er livet vårt for tiden, for å si det slik. Plutselig blir ikke personene vi snakker om til vanlig bare navn - de får ansikter. Og "gatene" våre trår plutselig frem i all sin elendighet (i følge mamma'n min...) Det er veldig godt å ha noen på besøk som er så levende interessert i oss som våre egne foreldre.

Men mest moro er det å se ungene. De strokoser seg med Farmor og Farfar på besøk - eller "Dalfal å Almo" som Sondre sier når han skal be for dem om kvelden. Og de ler seg nesten skjeve av at Farmor er redd for å krysse elver med bil, kjøre i litt brattere bakker enn det som er vanlig i Norge og for å sitte på kamel.

Det er lenge siden Ola har hatt et så tett program av latterfremkallende opplevelser - det er faktisk en stund siden han har kjedet seg, tror jeg!

Håvard har jo fått selveste Farfar på besøk - helten sin, som har bursdag på samme dag som ham osv. Og ikke nok med det, Farfar bygger lego med ham og allting! Det er vel omtrent sånn han ser for seg himmelen, tenker jeg. Sondre går rundt og sjarmerer begge to så godt han kan med hundeøynene sine - og det er ganske godt etter hva jeg kan se.

Sigrid har for tiden alles oppmerksomhet fordi hun akkurat nå har bestemt seg for, med Kvam-familiens til nå sterkeste bevis på eksisterende viljestyrke, å lære seg å gå. I går tok hun sine første skritt og er så stolt at hun rent ut sagt står der og hopper når hun skal prøve igjen. Så fokusert er hun på at alle ser på henne at hun glemmer helt at hun skal gå.

Ragnhild har det jo bare supert nå når tante Vilfrid har kommet på besøk - bare så kjedelig at Mamma og Pappa fortsatt finnes og gir så mange forstyrrende ordre...

Gjermund

4 kommentarer:

Anonym sa...

Synes det er helt topp for dere at alt er bare helt topp der borte. Snart er det min tur, igjen. Skal en oppvarmingstur til London den 29 mai først. Skal se Sound of Music, konsert og en del andre ting. Var med å spilte eldste sønn i huset i Sound of Music da jeg gikk folkehøgskolen i 1984. Rart hvor tiden flyr.

No er jeg ferdig med eksamen (kompetanseløfte de kaller det) og billetteringskurs på den nye elektroniske maskina fra juni i Team Trafikk. Så no er jeg klar for det meste ja!!!

Ha det bra alle sammen med besøket deres! Må`tj tå alljdeles nuvinj tå`m næ?!!

Anonym sa...

Dette høres jo deilig ut! Nyt tiden! Klem, Rannveig

Anonym sa...

Synes det er så bra at Hr og Fru Bekkevold har tatt turen!!! En ting er at de får sett barnebarn og sønn og svigerdatter, men det aller viktigste er at de har noe å relatere til når alle sammen er tilbake til Norge! Er ikke så enkelt for Ragnhild, Ola, Sondre, Håvard og etterhvert Sigrid å forklare hvordan virkeligheten deres ser ut til noen som aldri har sett det før.

Og så er det så bra at Farmor får prøvd å sitte på kamel! Nesten som at jeg må spørre om det finnes noen bilder av dette.. Hehe.. :)

Anonym sa...

Så koselig å lese om hvordan farmor og farfar har taklet å være i Mongolia eller rettere sagt hvor stor stas det er med besøk for dere. Når farmor har klart å sitte på kamel skal jeg sannelig også gjøre det. NYt hver stund og minutt mens dere har dem. SNART er det vår tur. Vi GLÆ oss!
Klem fra mor