lørdag, oktober 18, 2008

Ny rekord

Nå har vi vel nesten satt ny rekord i opphold mellom innleggene våre her inne. Det har sin enkle forklaring i at jeg har vært litt sjaber en stund, og reiste til Ulaanbaatar for vedlikehold. Og jeg ble medsendt datamaskinen vår - noe jeg forøvrig tror Kjersti angrer på. Formen min er bedre enn før, og etter planen returnerer jeg til Khovd på tirsdag. Tror Kjersti har en litt utfordrende tid nå når hun er for seg selv med barna, så det hadde vært fint med litt forbønn tror jeg.

Gjermund

6 kommentarer:

Kristin W M sa...

God bedring Gjermund! Heia Kjersti og barna! Hilsen fra familien Malmin i Arusha

Anonym sa...

Ja, e ska be fer Kjersti!!! Og fer ræsten tå famelin. Guds fred!

Anonym sa...

Takk for det som dere skriver. Ber om at dere må få visdom i hjertet. Kraft til å stå fram - i ord og gjerning. Interessant å høre om bibelgruppe osv. Om det går trekt noen ganger, så husk at det er Han som skal gjøre det. Som Gjermund skrev: ..... skal bare gå. Tror dere har en spennende tid forran dere.

Når jeg leser det dere skriver,så får jeg så lyst til å være der sammen med dere enda mere. Håper jeg får anledning til å ta enda en tur en gang....??

Anonym sa...

Vi er med i bønn for deg og dine, Gjermund. Bodil

Anonym sa...

God bedring Gjermund,håpe du bli bra snart.Vi ska be for dåkk ja.Vi ha hatt SogY ikvelj,d kom 59 onga+mange voksne,flott!Vi har my å takk for.Guds fred for tida som ligg framfor dåkk!Klem frå tante Svendsgarden og co.

Anonym sa...

God bedring! Og hels så masse til Kjersti og barna!