torsdag, oktober 02, 2008

7 år

I dag er vår eldste gutt sju år! Han har gått så tålmodig og venta på disse pakkene som har ligget på skapet siden de kom fra Norge for et par uker siden. Og når han i tillegg fikk rullskøyter av mamma og pappa - akkurat som han ønsket seg! - ja da var dagen fullkommen. Selv om mangel på strøm og komfyr (komfyren kommer i morgen, strømmen kom i kveld) forårsaket mangel på bursdagskake. Men det er mye som kan kompenseres for med godteri - om det bare er nok av det... Gratulerer med dagen Ola!

Her er Ola i gang med å prøve gaven sin. Og han syntes selv han var meget god - noe vi er enige i - for han datt ikke mer enn 4 ganger! (på 5 minutter)

Gjermund

8 kommentarer:

Åshild Bekkevold sa...

Jammen har du blitt en tøff kar Ola! Rulleskøyter og hele pakka, det husker jeg var vanskelige greier. Men du mestrer det meste på de beste måter du, så det bli`kke no problem, selv om jeg gjerne skulle sett deg "live". Det savner jeg, masse. GRATULERER SÅ MASSE MED DINE 7 ÅR OLA! Håper du koste deg masse på dagen din i dag hvertfall, og at du fikk mye ut av pakkene. Jeg er veldig glad i deg. Synes tida har gått utrolig fort... det er ikke så lenge siden du satt på fanget mitt og kjørte minilaster, og da synes jeg du var stor gutt da! = ) Du er en utrolig gutt, fortsett med det. Jaja, du får kose deg videre. Ønsker deg alt godt videre i livet, og gleder meg sjukt til å møte deg og familien din igjen. Det blir artig det, ufattelig! Store klemmer fra tante Åshild. (Synes det er så morsomt å tenke på at jeg er tante til så skjønne unger, så derfor, skriver man det ned ved hver anledning : D) Også kan du hilse litt til de andre der borte, sant? : D

Anonym sa...

GRATULERER Ola!!! MEN de rulleskøytene....ekke det farlig da? Farmor da vet du.... :)
Skulle gjerne vært hos deg og feiret, helst med en kake da, men jeg gleder meg til dere kommer hit snart, da vilm jeg ha KLEM altså !!!

Anonym sa...

GRATULERER MED DAGEN OLA. ( Gårsdagen blir det vel for dere når dere leser dette da?! ) Håper det vart en minnerik dag tross alt mangel på kake på dagen. Kjenner jeg dere rett, kommer den snart?!! Det må være tøft å kjøre på sånne rulleskøyter om det så kan være litt ulent der ute - eller kjøre du inne : )

Morsomt å se at dere er ivrige fjellklatrere. Om jeg kommer igjen en tur til neste sommer??, skal du og de andre spreke vandrere vise meg den høgeste toppen i hele område altså!!! Høge topper er både spennende og utfordrende.

Ønker dere alt godt videre i livet.

Anonym sa...

Gratulerer masse masse med dagen din, Ola!!! Det er så kjekt å lese om deg og søskenene dine!!
Klem fra Ragnhild & Jon Øyvind:-)

Anonym sa...

Ola, har du blitt 7 år!!!! Du verden som tiden går! Ikke bare du som begynner å bli gammel, kjenner litt på det samme selv..
Hilsen fra Inge i Mali

Anonym sa...

Hei Ola,gratulerer med 7 årsdagen!HURRA FOR DEG!Gle oss my t å møt dåkk i jula,da ska vi kos oss ilag.Gammel-Jon(Du Ola sa d)!,Siri og Toril vapå sauleiting igår,men ingen sauer vilja heim,sjøl om d regna!D sjer så spennende ut når dåkk e ut på fjelltur,men håpe dåkk itj ramle ned da,høre du d,Håvard?!Godt å tenk på at Jesus passe på oss,husk d.Stor klæm frå tante Svendsgarden

Anonym sa...

Gratulerer så masse med bursdagen i går Ola!! Det er nesten utrolig at du har blitt så stor allerede! Synes ikke det er lenge siden du var 4 jeg:)
Håper du hadde en superfin dag! Og så gleder vi oss veldig til å se dere igjen til jul:)
Stor klem fra tante Laila og onkel Tomas

Lina sa...

Hipp hurra for Ola!!!Gratulerer med gårsdagen!!! SÅ heldig du er som har fått deg rulleskøyter! Du er nok en racer!!:) Kos deg masse!:) Stor bursdagsklem fra Lina