onsdag, oktober 22, 2008

Tyngre enn ventet

Beklager dårlige oppdateringsrutiner. Som jeg har skrevet før, er det i de tyngste periodene bloggen vies minst oppmerksomhet. Det betyr ikke at vi ikke trenger forbønn - tvert i mot. Jeg er fortsatt syk og det ser ut til at dette tar tid. Heldigvis er jeg tilbake i Khovd igjen, det er lettere å være her sammen med mine enn å være i Ulaanbaatar for meg selv.

Gjermund

7 kommentarer:

Anonym sa...

Broder, Gjermund!

Skjønner dere trenger ekstra forbønn om dagen. Det skal vi love å bidra med også her i Vest-Afrika.

Ønsker at du og dine skal få oppleve dere under den Allmektiges beskyttelse og at du snart kommer til hektene.

Jostein

Åshild sa...

Kjære dere alle!
Vi ber for dere. Deres nød blir vår nød...
Hilsen Åshild

Anonym sa...

Hei! Eg huske på dokke. Ønske dokke verkelig alt godt.
Helge

Anonym sa...

Fint å lese bloggen deres. Hilsen David (praksis student i mongolia fra Fjellhaug misjonsh.2006). Det er en enorm velsignelse å følge misjonskallet slik dere gjør, både for dere selv, mongolene og alle rundt dere.

Hilsen David (studerer barnevern i Volda)

Anonym sa...

Tenker mye på dere, og snakker med Jesus om dere. Glad i dere. Klem Ragnhild & Jon Øyvind

Anonym sa...

Kjære himmelske Far. Kom nær til familien, og særlig Gjermund, i dag. Fyll hjemmet deres og hjertene deres med din Hellige Ånd, og gi dem kraft til å fullføre denne dagen. Herre, forbarm deg over dem alle sju, og hjelp dem å huske at vi er veldig mange som er glad i dem og ber for dem. Og det viktigste av alt: takk for at du også ber for dem, Jesus! Du vet hva de trenger. Amen.

Anonym sa...

KJære Geirmund.
Takk for at du er det du er, du gir så mye til oss rundt deg. Takk for at vi også får ta del i det som ikke er så lett, og som jo er den største delen i det å være misjonær! William Carey sa i sin tid, "la det ene liv jeg har bli til det du har tenkt"! Guds kraft fullføres i maktesløshet.Grunn litt på de orda. salme 69,30. Nina Hamre i Peru.