lørdag, november 22, 2008

Gratulerer med dagen!

Kjersti fyller 29 år i dag - vi gratulerer vår kjære mamma og ektefelle så mye med dagen! Og vi synes du ser ung og nydelig ut - ikke det spor gammel!


Vi synes dette bildet viser noe av det fineste med deg - at du har plass til alle i hjertet ditt. Vi er veldig takknemlige for at akkurat du er vår - og at vi er dine.
Sigrid, Sondre, Håvard, Ola, Ragnhild og Gjermund

8 kommentarer:

Andreas sa...

Gratulerer med dagen Kjersti!

Anonym sa...

Gratulerer så masse med dagen Kjersti!
Håper du får en flott dag!

Lina sa...

Gratulerer med dagen, Kjersti! Ønsker deg en KJEMPEFIN dag! Du er så flott! (Ps! Jeg var visst litt for tidlig ute jeg..hehe) Stor bursdagsklem fra meg;)

Anonym sa...

GRATULERER MED DAGEN!
Ja, ei blid og trivelig jente er du:-). Har tenkt mye på dere i det siste. Bra å se at dere har så mange som bryr seg om dere. Gleder meg masse til å treffe dere! Er sikker på at dere har satt spor etter dere i mongolia!
Klæm fra Lene

Anonym sa...

Kjære Kjersti!

Gratulerer så myye med dagen! Jeg tenker på dere og ber for dere hver dag!

Klemmer

Anonym sa...

ja, det må jeg si, du holder deg virkelig godt!! :)
Gratulerer så mye med dagen!! Og god tur hjem, selv om det ikke ble sånn som dere hadde tenkt!
Har vært veldig spennende å følge med på bloggen deres. Dere skriver så godt begge to og det dere skriver om, setter ting som skjer her hjemme litt i perspektiv. Håper dere kommer til å fortsette med blogging når dere er på plass i Rennebu.
Og hvis Gjermund ikke helt vet hva han skal gjøre i Norge igjen, kan jeg anbefale noe innen skriving, han skriver vanvittig bra!! :) Jeg fortsetter gjerne å lese!;-)
Klem fra Gjennestad-Mari:)

Anonym sa...

Gratulerer med overstått!!

Anonym sa...

Gratulerer så mye på itteskudd, Kjersti!