mandag, mai 29, 2006

Tilbake for å snu

Nå har vi vært på besøk til foreldrene mine noen dager, og riktig koset oss. Men - vi vender alltid tilbake, og det har vi da også gjort denne gangen og. Riktignok bare for en kort stund, for den 8. mai skal vi skrive eksamen - og så er skoleåret over.

HJELP!

Da skal i jo snart reise! Først til Tverdal i midten av Juni, så til Trondheim for å innvies på generalforsamlinga til NLM i midten av juli og til England den 21. juli. Tilbake til Norge den 28. august for til slutt å reise til Mongolia den 19. september med en to-netters hvilepause og tidsaklimatisering i Kina. Der var det vi tror vi vet om fremtiden. Erfaring tilsier likevel at dette er noe vi forholder oss til som et forslag og en antatt fremdriftsplan, kanskje blir det forandringer.

Så - nå er det snart slutt på denne epoken i livet vårt, og vi begynner på en ny. Litt skremmende, litt vemodig og veldig spennende. Vi håper mange vil be for oss nå mens vi er i den siste innspurten - dette kan nok bli tungt! Men vi tror og Herren vil følge oss i denne delen av livet. Ellers hadde vi ikke reist.


Hele den vordene misjonærfamilien på ett brett

Hilsen Gjermund

5 kommentarer:

Sofia sa...

Det här inlägget handlar inte om ditt senaste inlägg, utan om din krokodilhatande dotter...

Hon vill inte till Afrika eftersom det finns krokodiler där. I dagens lokaltidning från Norrköping står det att det finns en krokodilbonde i England. Gå in på www.nt.se och låt henne se den lilla krokodilfilmen. Tror du hon vågar åka till England då?

Andreas sa...

Dere må en god sommer og en gor tur østover! Vi skal be for dere!

Fantastisk bra bilde forresten! ;)

Anonym sa...

En riktig fin familie som jeg gleder meg til å bli kjent med!:-)

2 spørsmål:
Skal dere til Rødde den 11?
Hvor i England skal dere?

Ber for dere!

Gjermund sa...

Hei Jorunn

Vi er flere som gleder oss til å bli kjent med deg også i Mongolia.
Så svar på 2 spørsmål:
Desverre kommer vi nok ikke til Rødde den 11., selv om vi har veldig lyst. Det blir for hektisk.
Vi skal bo i Brighton fra 21. juli til 28. august.

Gjermund

Anonym sa...

Hm, det var jo litt dumt at dere ikke skal til Rødde da...men da får jeg glede meg litt lengre til å møte dere!:-)
Stilig, Brighton er kjempe bra...da er det vel snakk om Olivet, vil jeg tro. Fantastisk skole, supre lærere og trivelige elever!:-)

Mine tips: Møt opp på de kristne morgensamlingene (om det passer med barnepasset). Ikke ha med kaffe i undervisningene, selv om det underlig nok var greit da jeg fra norge gjorde det, men absolutt ikke når andre forsøkte. De har vist et godt øye til NLM folk?!
Gjerne si ja til en andakt eller to...da får en vist stjerner i boka (jeg gjorde det bare fordi jeg er for dum til å si nei...og da blir en utnyttet!
Delta på FF (Friday Fellowship), og gjerne besøk CCK.

Disse meldingene mine begynner vist å bli lange, så det spørs om jeg får satse på mailer..

Men det jeg skulle si var jo egentlig bare det at om dere har en adr, så kan jeg sende dere by og gatekart over Brighton...kjekt å ha i starten, og jeg har jo ikke særlig bruk for det lengre!