tirsdag, juli 18, 2006

Etter lang ventetid

Da var det gjort. Vi er ikke lenger misjo-nokså-nærer, vi er misjonærer. Vi er offentlig kalt til å være Herrens og NLM's utsendinger. Det var en fantastisk flott opplevelse å få være med på søndagen, og nå forstår jeg hvorfor det ble sagt at det å bli innviet nesten kan sammenlignes litt med å gifte seg - selv om det var en annen type alvor over det vi var en del av på søndag.
Det var veldig mange som sa veldig mye godt til oss i forbindelse med innvielsen og festen etterpå, og jeg setter meget stor pris på at det var så mange som tok del i det hele. Det var en mektig opplevelse å se så mange mennesker i Trondheim spektrum, og å vite at dette er vårt misjonsfolk. Der satt de som muliggjør vår utreise og vårt opphold, ved å gi og ved å be. Der satt de som på en praktisk måte tar omsorg for oss og barna ved å gi av sin tid, sine penger og ved å be for oss. Måtte vi være tilliten verdig!
Vi spurte barna senere på kvelden om de hadde lagt merke til at de også ble bedt for? Hvorpå lille Håvard (3) utbrøt: "Døm ba fol mæi føsst da! Døm ba om at det måtte gå bla i Mongolia! Det val bla da!"


Håvard er takknemlig for at misjonsfolket husker ham i bønn, slik at det skal gå bra i Mongolia.


Å være på GF kan ta pusten fra den sterkeste. Sondre fant det mest tjenelig å ta seg en dupp en gang i blant!

Det er bare en ting vi er litt lei oss for - vi glemte å ta bilder på søndag. Kanskje er det noen som har bilder de kan tenke seg å dele med oss? Så kan dere sende dem til gjermundkvam@hotmail.com vi tar i mot med takk!

Gjermund

7 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulerer nok en gang! Det var en fin innvielse, og stort å få være tilstede:)

Elisabeth og Jostein Sæth sa...

Ja, gratulerer. Det var sterkt og rørende. Og trist at det er siste gang i sees på lenge. Skaff dere webkamera da, så vi kan få følge med på utviklingen :-)

Varme klemmer

Sofia sa...

Jag tänkte på er, och hade gärna varit närvarande, men jag var på ett annat stormöte. Nu är jag tillbaka bland konfirmanderna. En vecka till här, sen två glidarveckor, och sen ses vi i Brighton. Det ser jag fram emot!

Anonym sa...

ja, jeg skulle gjerne hatt noen bilder også. har noen få fra festen i betania, men that's it. Pappa har tatt masse film (iallefall fra festen), så den år dere nok når den er redigert. Men det kan t litt tid, da. Han har en del andre prosjekter også :)Supergod tur til England. Dere kommer til å bli kløppere på engelsk. gleder meg til dere kommer til mongolia!

Anonym sa...

og det er lagt ut noen få bilder fra innvielsen på gf sin nettside...

Anonym sa...

Takk for sist!:-) Hadde med kameraet på innvielsen, men har vist glemt å tatt noe særlig med bilder....typisk meg! Men noen slektninger har vist vært flittig med blitsen, så jeg skal se til å skaffe bilder som vi kan mimre over ute på feltet!:-)

GOD TUR TIL BRIGHTON...og hils så mye!:-)

Anonym sa...

Gratulerer som misjonærer! Ja slike misjonærer trenger vi flere av. Vi skulle ønske vi hadde vært på GF sammen med dere. Det var nok en flott opplevelse. For oss var det en viktig og berikende erfaring.

Så nå går vi da, alle hver til vårt... Og vi går for høstens Herre. Skaperen og Herren over grøden. Han er der vi drar før oss, og nå trenger han oss til vårt oppdrag. Jeg ønsker dere Guds velsignelse!

Håper vi treffes en gang om ikke så altfor lenge.