søndag, juli 30, 2006

Used to it

Naa begynner vi aa enjoy it! We har a very great time here in Brighton, and everyone smiles the whole day. It's easyere for me to write in English, because of the missing letters. I'm sure I could used the english language better, but you have to get used to my writing, I'm afraid. Har faktisk proevd aa skrive et innlegg tidligere ogsaa, men tida gikk for fort, saa skjermen vart svart. Men naa skal det bli. Som sagt har vi det bra. Vi begynner aa bli used to it, som de sier her i Brighton. Det betyr at de begynner aa bli vant til det. Og vi begynner aa bli vant til aa bo i et bitte lite, men veldig trivelig (etter at vi skrubba det) hus, vi begynner aa bli vant til aa sove uten dyner, bare med blankets (tepper), vi begynner aa bli vant til aa sitte i andreetasje i en buss, vi begynner aa bli vant til at bussene nesten ikke kommer seg frem i de smale gatene og jeg svarer baade paa Tom (Hvis de bruker etternavnet mitt) og Jerry (hvis de bruker fornavnet mitt). Jeg begynner tilogmed aa bli vant til pund og pence! Og - jeg klarte veldig fort aa vende meg til sol, strender og saltvann! Som jeg sa - vi har en great time down here!
Sondre har fyllt ett aar, uten aa forstaa en ting av det hele. De andre forstod det, og syntes det var fint at han fikk en fotball, en pilogbue og et tennissett til bursdagen sin... Saa dagene gaar til aa ha det bra. Vi to store har faat bygd en masse selvtillit i forhold til det aa snakke engelsk, for vi er mye bedre enn enkelte av de andre her nede. Veldig morsomt. Vi har vaert en tur i en Baptistkirke i dag, det var veldig trivelig. Vi turte det, naa som vi allerede er innvidd - forsent aa angre seg naa Ola!
Ja, ja. Min Ola og jeg maa se til aa avslutte foer nok et innlegg tar veien til det store intet, tida vaar er snart ute. Beklager at det tar litt tid mellom hvert innlegg, men slik ble det den foerste uka - kanskje gaar det lettere aa publisere noe neste uke. Saa bare foelg med!

Gjermund

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hei hei!
Så kjekt å lese at dåkk har d bra! Denne uka har eg vert på UL, va veldi kjekt, masse bra møter og mange flotte mennesker! Nå ska eg ver leder på misjonærkurs ei uka, ska ver me de på 11-14 år rundt forbi i Oslo. Kan bli veldi kjetkt!

Eg må sei dåkk e sporty! Masse lykke te i England. Dåkk e kanskje akkurat der min bror og kona va? Ser for meg de trange veiane.. Håpe dåkkk kan komma innom Fjellhaug før dåkk reise, sånn at eg får någen ha det klemmer. Må hilsa gjengen masse også må Gud velsigna dåkk rikt!
Klem fra Møffi!

Sofia sa...

Det låter bra...
En fråga: finns det internetdatorer på skolan? (annars blir det svårt för min del).
Jag kommer snart, växlade till mig lite pund igår... det närmar sig!
Hälsa Kjersti!

Gjermund sa...

Hei Moeffi!
Takk for hilsen. Vi kommer innom Fjellhaug i September. Selvfoelgelig!
Og Sofia: Velkommen til Brighton! Jeg sitter paa en av skolens dator naa, saa her er forskjellige tilbud, ja. Ellers har de bra internettkafeer ogsaa.

Gjermund

Anonym sa...

Godt å høre fra dere og at dere koser dere! Gratulere med minstesønnen...Huff, huff, tenke seg til å gå i baptistkirke, da! (Spøk for de som ikke var med på den. Har fått beskjed om å rekke opp hånda når jeg bruker ironi, men litt vanskelig i en blogg). Ble en pause i skrivinga. De kom å hentet tønnene mine! Jippi! En skrekkblandet fryd. Glade for at de tok det, men livredd for at jeg ikke skla se de igjen. Han som hentet de hadde ingen kvittering å gi meg! Er det normalt! Hva kunne jeg gjøre? Så der kjørte han av gårde med tønnene mine. Vel, håper dere har det like fint videre i oppholdet. Hils familien!

Anonym sa...

Godt dere finner dere til rette i Brighton. Prøvde å sende en hilsen tidligere, men den ville ikke gjennom. Eg var så heldig at eg fikk være i Brighton i fjor som barnepike for min nevø, mens foreldrene gikk på Olivet. Babtist kirka var en flott plass, med mange flotte personer. Lykke til videre. (eg er søstera til Møffi..)