tirsdag, juli 11, 2006

Hverdagene har forandret seg

Før så melka jeg kuer, forà dem og stelte noen sauer. Så kjørte jeg litt traktor, spikra litt kanskje, røla litt med nabo'n og holdt på med typiske bondeting. Så melka jeg litt kuer igjen, forà dem og stelte noen sauer. Dag etter dag. Det var hverda'n før. Så ble det slutt på det. Nå er det stort sett ikke så greit å si hva som skjer, det mblir med en del "kanskje" og noen "hvis" når vi planlegger ting og tang. Men i dag har det skjedd noe likevel!
Vi har fått beskjed om at det er leid et hus til oss i Brighton - vi slipper altså å ligge i telt. Og billettene til Mongolia er bestilt. Vi reiser den 26. september. Så nå slipper vi å lure på det!
Og så har vi klippet Sondre for første gang.


Sondre har blitt kort på håret og likner på Håvard

Gjermund

5 kommentarer:

Anonym sa...

Stilig, hva med en kopp kaffe eller ti i Amsterdam eller Beijing?;-)

Gjermund sa...

Takker antageligvis ja til det ja. :-) Vi får nå se når detaljene i reiseruta foreligger.

Gjermund

Anonym sa...

Har'u "tulla" me navnet under bilde no, for å se hvor godt "vi" kjenner fam Kvam. Skrennende likheter å se i såfall navnet er korrekt... Ble forandring gitt, stor gutt da!

Anonym sa...

Hei! Da er vi hjemme igjen fra GF, kjekt å se dere der oppe!! Ønsker dere alt godt i England og Guds rike velsigelse!

Marie

Andreas sa...

Konge at Sondre har fått seg en hårklipp! :D Han vokser til!

Leste om dere på Dagens hjemmesider (trenger litt input fra Noregs land når jeg er her borte i USA), og jeg blir glad bare av å se bilder av dere på nettet!

Må Gud velsigne og bevare dere alle sammen i England, i luften og i Mongolia! Håper vi kan holde kontakten til neste år også!

Andreas.