mandag, oktober 16, 2006

Sorry

Lei meg for sen oppdatering, men vi har altsaa flytta til nytt hus - uten telefonforbindelse. Hoerte forresten at det skurra i dag, saa det blir vel snart.
Har faktisk upptekka en internetcafe her i Darkhan(!) med mange maskiner - og modem...
Rekker ikke aa lese mail jeg eventuelt maatte ha faatt, men frister aa klore ned noen gloser om hva som skjer for tida.
Har kjoert stor bil i nesten oerkenen siden sist (veldig, veldig, veldig moro) Trukket opp en stucked liten japansk lastebil fra en mongolsk sanddyne, flytta til nytt hus som sagt, pruta masse paa markedet (50 dollar paa en jakke!), mima en fluesmekk med suksessfullt resutat og rauta paa kjoettmarkedet for at selger'n skulle forstaa at det var ku jeg ville ha! Har sett mange mongolere le, for aa si det saann...
Driver ellers aa strever med et sinnsykt vanskelig spraak, men har fortsatt tro paa at dette skal ordne seg med tiden.
Oppdatering will follow!

Takk for alle som ber om at vi ikke maa bli syke - det er lurt.

Gjermund

4 kommentarer:

Elisabeth og Jostein Sæth sa...

Utrolig artig å lese! Skulle veldig gjerne vært flue på veggen. Eller kanskje en ørn over sanddynene. Tenker nok mongolene koser seg i spann me'n Gjermund Kvam, ja :-)

Jostein

Andreas sa...

Skulle likt å sett deg mime Gjermund! :D

Hils barn og kone!

A.

O'Bakken sa...

Ja, hils barn og kone Dere er i våre bønner her på Fjellhaug! Det gjelder Elisabeth og Jostein også! Stå på! Evangeliet er og blir fantastisk...

Anonym sa...

Hehe, e vet itj om e villa ha verre fluggu på vægginj, hvis du, Gjermund, står mæ fluggusmekk i hånda...!!! Godt å hør at dåkk klare dåkk fortsatt, og bra du minne oss på kå oss kan be om. Hæls Kjersti og 4 små!

Go'kjek frå Siri