tirsdag, desember 05, 2006

Hovd

Jeg er tilbake igjen. I alle fall i UB. Derfor mangler noen bokstaver i alfabetet. Det er altsaa 1500 km til Hovd. 1500 km ingenmannsland. Nesten i alle fall. Men sand er det mye av. Hovd er helt fint. Vi er tydeligvis velkomne. Har sett en kamel. Den var alene.

Lurer paa om jeg har lov til aa fortelle at jeg har floeyet i dag? Hvis ikke jeg har lov til det, saa maa alle forstaa at man maa fly til Hovd hvis man ikke har veldig mange doegn til raadighet. Men jeg har altsaa floeyet. Litt. Det var veldig morsomt! Heretter skal jeg aldri la Ola noeye seg med aa se paa noe han synes er kult - eller Haavard - eller Ragnhild - eller Sondre - eller... Ops. Der var det visst egentlig stopp.

Skjoente i dag at jeg har gloemt aassen det var aa vaere gutt. Det skal jeg begynne aa huske igjen, for det var kult. Mye kulere enn aa vaere voksen. Det skal jeg slutte med. Neste trinn paa stigen maa bli motorsykkel. Men foerst hest. Som dere ser - er fortsatt litt flysyk. Og Jan Tore - den siste halvtimen var fael. Hadde drukket for mye te... For dere andre: Det mangler nemlig do i et Cessna Caravan fly. Men det er fint likevel altsaa!

Gjermund

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hehe.. Du er lik deg selv, Gjermund! Det er veldig kult å styre store ting! Husker jeg fikk lov til å styre ei ferge en gang! Fant ut at det skal ikke så mye til før man kommer ut av kurs, for å si det slik!

Andre ganger er det IKKE så kult å kjøre store ting, som da jeg var på maskinførerkurs på Hjerkinn, men det skal vi ikke rippe opp i nå.. Moralen fra den gang er at det kanskje er lurt å være litt forsiktig når man kjører store ting for første gang :)

Anonym sa...

http://m3.weblogg.no/220406175652_holong_rohangku_di_ho__for_de_av.html

Sjekk denne siden for å skrive æ-ø-å

Anonym sa...

Deilig følelse men litt for sjelden til stede som "fornuftig voksen", desverre!
Ha bare "vasellampa på vasling" bak i hodet, om d skulle utarte seg. Har div. arr fra barndommen som tilsier at omdømmet i blandt var for dårlig... Men, lærdom d å!
Tenker mye på dere. Klæmma. Oddvei