lørdag, desember 30, 2006

På tampen

Hei igjen - la plutselig merke til at det er fire dager siden sist jeg skrev et innlegg her på bloggen. Og at datoen i dag faktisk er 30. desember 2006! Det betyr at vi snart trår inn i 2007 det! Og dermed blir dette et innlegg på tampen av 2006. Hva innlegget skal inneholde, det vet jeg jo ikke ennå, så da måtte overskrifta bli "på tampen".

Forresten - jeg må jo i hvertfall sørge for at jeg får besvart et spørsmål og en bemerkning som kom til uttrykk etter forrige innlegg...

For det første: Huset i bakgrunnen på det siste bildet er det huset vi bor i, ja. Bra gjetta Knut! Og bare for å si det: Det huset er det eneste med skikkelige farger på her i "grenda" - eller her i byen - eller kanskje til og med he i landet. For alt jeg vet i hvert fall. Så det liker jeg veldig godt å bo i. Nei - forresten! Nå husker jeg at jeg så et kulturhus eller noe lignende i Hovd som faktisk var malt i en tilsvarende rødfarge! Det var faktisk en ganske flott bygning.

Så: Ja Jostein - kanskje er det denne "smultringen" som skremmer dyra. Jeg vet ikke. Faktum er i allefall at de siste ukene har jeg opplevd mer rasisme fra hunder enn tidligere - den gangen jeg var glattbarbert. Men prøv å leve i 30 minus uten skjegg du da vel! Jeg for min del liker at det rimer i skjegget, og ikke på huden. Det er bare det at når du har glidelåser og klær helt oppunder øra og haka - ja da lugger det til tider fælt om du har helskjegg. Og når noe av det (unnskyld alle som har det) jeg ønsker meg minst her i verden er helskjegg med unntak av unde haka - ja så ble det "smultring". Og "jo lengre, jo bedre". For ennå er det bare 30 minus. Neste måned tenker jeg at jeg kommer til å bli forundret over Guds veldige visdom som utstyrte oss med skjegg.


Og hvis det er noen som skulle finne på å tenke at nesa er for stor eller noe i den dur, så er det nok egentlig heller øya som er for små. Og jeg har hår. Det er ikke grått en gang.

Gjermund

4 kommentarer:

Sonja sa...

Urolig fint bilde!...eller ikke

Hils så mye! Klem

Anonym sa...

ja ja, jeg ønsker GODT nytt år til dere alle sammen, med eller uten helskjegg!Bare pass på at det BLIR med rim, og ikke noe annet i skjegget, så får vi se om sola varmer godt i Mongolia etterhvert...
Og det var fint å se at dere bor i et koselig hus,ser faktisk koselig ut innvendig også.Gleder meg over at det ser ut som dere har det godt, og jeg er stolt over og være farmor til disse NYDELIGE ungene!!!

Anonym sa...

Hehe fint bilde gjermund!... kjempeglad i dere alle sammen=) Hils til alle samma da!

kos&klem

Inger Line sa...

Mannen min takker for god info! Og jeg vil også ønske dere et strålende nytt år! (stikk gjerne innom den nye bloggen min også...)