søndag, desember 03, 2006

Julepost ønskes!

Nå er familiens skribent reist til UB og reiser videre i morgen til Khovd (hvor vi sannsynligvis skal flytte etter hvert - 1500 km vestover). Så da må vel jeg prøve å oppdatere bloggen da!

Det er nok mange som lurer på hvordan det har gått med "avdeligsleder" Jan Ove Heggdal som fikk hjerteinfarkt for ei uke siden. Det har heldigvis gått bra! Takk til Gud og til dere som har bedt! Han ble operert i Sør-Korea og kommer tilbake til Mongolia denne uka! Det blir nok litt ensomt her da, etter som han og familien kommer til å bo i UB i en tid fremover, men det er bare en bagatell. Vi er glade for at det har gått bra! Så håper vi både han og familien hans kommer raskt til krefter igjen etter denne påkjenningen.

Dette har vært ei rolig helg, der vi stort sett har holdt oss hjemme. Det har vært deilig! Har egentlig mange "skulle-ha-gjort-ting," men har ikke gjort så mye av det. Ikke lekser en gang! Så begynner sikkert mandagen også denne gangen tidligere enn jeg er klar for, men sånn er livet - både her og i Norge!

Jeg er kanskje litt frimodig, men det er veldig hyggelig med julepost...... Vi blir ikke så flinke i år selv, da. Det blir nok "julebrev" på fellesmail. Bare gi oss e-mail-adresser hvis noen vil ha! Det er lett å være rause med julebrev på mail! Men hvis noen vil være flinkere enn vi er selv, så er adressa vår: Fam. Kvam, c.o. NLM, p.o. box 257, Darhan, Mongolia! Og det er faktisk utrolig spennende å få høre om hverdagslige ting fra Norge, sånn som dere tror er kjedelig å høre om!

Kjersti

3 kommentarer:

Anonym sa...

Takk for praten både i går og litt i dag også. Det føles som om dere er på nabogården.....Så bra at dere sender felles julebrev på mail- skulle bare mangle. Ha god samvittighet for det og nyt dagene sammen med ungene på ettermiddagstid og med hverandre på kveldstid. Vi gleder oss sammen med dere at det har gått bra med Jan Ove og vi håper at han får ei fin rekonvalesenstid.
Håper jul i Skomakergata blir høydepunktet for ungene nå i ukene frem mot jul.
Vi snakkes....

Anonym sa...

Hei. Fint at du skriver litt Kjersti, du må ikke la Gjermund ta helt over her vet du.
Artig, for jeg ringte faktisk til Brit idag og spurte om adressa deres. Jeg vet at dere har ekstra behov for julehelsinger i år, så det var godt at den fulle adressa dukket opp. Så får vi snu oss rundt og sende en hilsen da. Her er grønt og varmt så julefølelsen er litt sent, men vi merker den nå når advent er kommet. Kjekt å lese om deres liv igjen, fint at sjefen kommer seg. Klemmer til dere alle fra Anbjørg på Straumgjerde.

Anonym sa...

Tror jammen kommentaren min ble borte... Jaja, prøver igjen. Fint dere skrev inn adressa for den har jeg lett etter. Er nok forsent med post til julaften ifølge posten men litt romjulsbrev er vel også bra??
Fint å se at også er aktiv på nett Kjersti!!
Adventsklem fra en regnfull Erstad gård.