mandag, november 26, 2007

Jubileum

Nå er det 10 år siden vi gikk på Tomb jordbruksskole og Kjersti lot seg "kidnappe" med på en kinotur - bare for å kapre meg. Og jeg som reiste på kino den gangen for å spleise et annet par! Filmen het "sammensvergelsen"...I dag har Kjersti og jeg ti-års jubileum. Det betyr at det er akkurat ti år siden jeg ikke visste helt hva jeg gjorde. Men jeg svetta fælt et par uker etterpå da det gikk opp for meg. Siden har det vist seg at jeg hadde rett. Svette har det blitt...Fem barnefødsler har vi vært i gjennom. Jeg vil ikke akkurat si vi har vært gjennom dem sammen - selv om jeg har vært der. Men jeg kan skryte av at jeg har vært den første med samme etternavn som Kjersti som har sett de fem hun har satt til verden. Og jeg har vært like stolt hver gang.Fem små soltstråler har det blitt - dette er som kjent den siste av dem. De fire andre begynner å slutte med å være så små.Ikke verst? Vi har opplevd å gå fra et hundreår til et annet, vært gjennom et tusenårsskifte, 1 skuddårsdag, 5 barnefødsler (forårsaket på egen hånd), 9 årsskifter, 40 årstidsskifter, 48 måneder, 520 uker, 3.651 dager, 87.624 timer, 5.257.440 minutter og 315.446.400 sekunder sammen. Sånn omtrent ved midnatt. Ikke rart jeg har blitt tynn i håret - eller hva?

Hele greia betyr vel egentlig bare at det er 10 år siden jeg ble klar over hvor forelsket jeg er i Kjersti - og 10 år og 3 måneder siden Kjersti fant ut at hun var forelsket i meg...

Gjermund

10 kommentarer:

Anonym sa...

Har dere vært forelsket i så mange år allerede ja. Tiden går så det suser. Det får en vel si den som er blitt gammelonkel..... og leeenge til jeg blir 50 år. Gratulerer med "tiårsforelskelsen"

Anonym sa...

Gjermund...*sukk* Hva har jeg uttrykt om sånt? Klissete!!!

Anonym sa...

48 måneder bare.

Anonym sa...

Ja jeg sukker jeg også....Kom liksom på hvor SLITSOMT det ville vært å regne ut hvor lenge vi har vært "forelsket"! Men sånt kliss driver jeg ikke med ;)
LYKKE til de neste årene

Anonym sa...

Gratulerar so mykje med dagen og med ynskje om alt vel for framtida.
Vil helse med Jesaja 12: 2-5.
Var triveleg å vere nabo med dåkke.
Hels so mykje til folket!

Helsing Kristian

Åshild Bekkevold sa...

Hei :)
Gratulerer så mye og lykke til videre i fremtiden. Jeg er veldig glad i dere begge to. Pluss alle barna deres. Klem <3

Anonym sa...

Ska sæi. 10 år går visst fort ja! Glømme alder den da'an dåkk sto og trippa på Hævva, mæ nye renga og store smil! Snart 10 år sia d og. Og snart 10 år sia dåkk vart gift. Og plutsele 10 år sia dåkk fækk Ragnhild - og vips: 10 år sia dåkk vart pansjonista! Minj en dag om gånginj.

Klæm frå Siri

Anonym sa...

Nå er ikke jeg så romantisk anlagt, og griner ikke av dette; men det er koselig å høre - litt kliss og litt søtt. Dere var jo ganske klissete å søte den første jula i bergtun. Husker ennå hvor vanskelig det var å få kontakt med en eller to av dere (smask...)

Ingebrikt

Toril sa...

Gratulere så utrule my bægge to!!! E ty d æ så bra d dåkk gjær!! Har så mange (fantastiske) onga, æ misjonæra, æ mæ å forvalte jorda å æ så flenk t oppdater åss som æ så gla ti dåkk! Dåkk æ etj prakteksemplar på å vårrå Jesu disippla! Sååå gla ti dåkk all 7:) Stor eksamensklæm<3

Anonym sa...

Saaaaaaaa koselig! Ser at saa ikke faar helt samme effekten naar det ikke er aa paa tastauret..ansett,
GRATLERER!