fredag, november 23, 2007

Resultater

Vi begynner å dra på åra. Vi har snart ti-års jubileum. Og i den forbindelse har vi begynt å se litt på disse ti årenes resultater. Her er et av dem:

Denne gutten er svært selvstendig (les sta) - akkurat som moren sin. Og i dag, da jeg tøyset med ham og lot som jeg var en ulv som skulle spise ham, sa han følgende: "NEI, Pappa! Nakke dæi æi - itte bise mæi - fali det!" Hvorpå jeg måtte le og han forsikret meg om at han faktisk var "Edd!".
For dem som ikke forstår hva dette betyr, så var det altså en kommando om at jeg skulle gi meg, det er nemlig farlig å spise ham. At han skulle "snakke med meg", betyr bare det samme som at han så seg nødt til å gi meg skjenn. Til slutt la han altså forklarende til at han var redd.
Kul gutt.
Gjermund

2 kommentarer:

Anonym sa...

Helt enig.. KUL GUTT! Og av og til kan stahet være godt for noe, så ikke prøv å plukke av ham alt! :)
Tenker det er godt for dere begge at Kjersti har litt av det?
Ellers har dere jo mange flere FLOTTE resultater, både synlige og mindre synlige (for de som ikke kjenner dere så godt?) RESULTATENE gjør meg svært takknemlig.
Glad i dere

Anonym sa...

Gratulerer med dagen Kjersti. Har tenkt på deg flere dager nå og tenkt at det er da ikke riktig enda.. Men det var det visst!

Og ikke minst gratulerer med 10 år!! Vi kommer straks etter dere nå! Må si jeg er stolt av det!

Hehe! Husker så godt de dagene og ikke minst kveldene for 10 år siden etter at jeg og Kjersti hadde lagt oss og vi lå og fnisa i senga og Kjersti var helt hyper av alle hormonene som spratt rundt omkring!!! Det var tider!