mandag, januar 28, 2008

Første etappe

Da er første etappe unnagjort. Vi har reist før, og lært av det, så vi pakket ikke med mer enn vi måtte...

Den svarte kofferten på bildet er faktisk tom... Tenkte vi skulle fylle den i Thailand og sende den full hjem igjen. De to små grønne er håndbagasje. Og i Korea (mellomlanding) slapp vi å ta ut bagasjen - den "sover" på flyplassen. Snakker vi lettvinn reise eller!?!
Ungene har vært en del sjuke de siste dagene, men det er mye lettere å takle syke unger som ikke orker å løpe overalt og bare to kofferter enn tre kofferttraller og fire unger som aldri er der de stod! Så vi takker til.

Her kjører vi tog i Korea, etter en flytur med tidenes service. Har aldri opplevd maken til "stasgjøring" jeg gitt. Utrolig bra oppvarming til en etterlengtet ferie. Da vi kom frem og skulle finne frem, så gikk vi bare dit vi skulle med en gang vi. Rota ingenting (bønnesvar) og endte opp med å få to gigarom på det fineste hotellet jeg har vært inni noen gang! Så da ble det en dobbeltseng til hver og bad i badekar og flotte greier. Skal si dere dette tegner bra! Føler liksom ikke denne reisen går under begrepet "utfordring" slik enkelte andre reiser vi har vært på har gjort... Og det er deilig! Vi er svært takknemlige. Også at alt er inkludert i flybillettene da gitt!

Ungene koser seg og nyter "sakte fart", i morgen har de ett ønske (utenom å nå flyet til Thailand) og det er å gå på McDonald's på flyplassen. Skal vel ordne seg det, tenker jeg.

Gjermund

4 kommentarer:

Anonym sa...

Dette høres riktig så bra ut! Håper dere får en fantastisk tur! Det er dere vel unt...

McDonalds høres forresten ut som en bra ide :) Rart hva en savner når en ikke kan få tak i det.. Det første jeg kjøpte meg etter at jeg kom tilbake til Norge fra Bangladesh var Pølse med brød... :) Lite av skikkelig pølse i muslimland.. :)

Anonym sa...

Dette høres deilig ut! På kartet ser det ikke ut til å være SÅNN veldig opptur fra Mongolia til Korea...men positive overraskelser gjør godt i en frossen skrott! Ønsker dere lykke til med litt rekreasjon alle sammen, og håper oppholdet i Thailand svarer til forventningene. Litt sol i bleke bondeansikter vil nok gjøre underverker!(Lurer egentlig litt på åssen flyreiser om Moskva fortoner seg for bortskjemte folk i litt sattere alder?)

Anonym sa...

Hei. SÅ godt å se at dere er i farta og at det har vært en god reise så langt. Vi unner dere denne turen og håper det blir en ferie som dere virkelig kan nyte og kose dere og kjenne at det gjør virkelig godt for små og store. Nyt varmen, sola og vatn i fullt månn. Vi har det bra og følger spent med dere! Klem og masse hilsner fra mor og far

Lina sa...

Godt å hør at de ha gått så bra! Nyt ferien og kooooooooos dåkkår!
Sende æn varm klæm herifrå, sjøl om de e iskaldt ut:)