fredag, januar 25, 2008

Reisefeber

Den siste tiden har vi stort sett fokusert på en ting: Snart ferie! Og de siste døgnene innfrir, hva stress og må-ha-gjort-før-vi-reiser-selv-om-det-er-i-siste-liten aktiviteter angår.

Men nå er vi klare for avreise, og gleder oss til en mellomlanding i UB før vi reiser videre til Sør-Korea og Thailand. Der hvor ananasen vokser!

Klar for avgang! Noen gleder seg til å gå uten klær (Sondre) og noen gleder seg mer enn andre til å spise seg syke på frukt - fersk frukt!

Gjermund

8 kommentarer:

Anonym sa...

jeg ønsker alle syv en velsignet god ferie
klem fra farmor

Anonym sa...

GOOOOOOD TUR!!!! Klem fra Hadeland

Sonja sa...

Kos dere! Skulle så gjerne vært der med dere jeg også! Nyt sol, varme, bad og FERIE!;)

Anonym sa...

Her æ d sol, minj itj så værmt... Itj så my FERSK frukt hælj! GOD TUR t dåkk all 7! Gud æ mæ dåkk! Klæm frå Siri

Anonym sa...

Må`tj fårrå nålles næ, så`k fær te`åkk ohapa`k. Dæ vilj no vårrå litte vinjsjibele?! Dette er vel bare Kjersti som forstår. Men øsker dere en veldig flott tur med mye moro og det som hører en ferie til.

Anonym sa...

Hvis du skjønte mye av det fargeklatten sa i de to setningene Kjersti, vil jeg tro du har noen fordeler med å lære språk! ;)
"farmor"

Anonym sa...

God ferie!
Nyt turen, dere har virkelig fortjent å lade batteriene litt!

Åshild Bekkevold sa...

Kos dere! Ha en utrolig fin tur, og nyt solen, varmen, solkremen, vannet og så klart FERIEN! =) Når jeg tenker etter (noe jeg egentlig ikke trenger å gjøre) skulle jeg så gjerne vært med dere!. Veldig glad i dere alle.