mandag, juni 02, 2008

Besøk i bilder

Det har vært fantastisk moro å ha besøk av Mamma og Pappa, og selv om Mamma ikke synes det er direkte pent her, sier hun at vi var verdt turen - men det kan jo bare være prat for alt vi vet! Denne lille sjarmøren har i hvertfall gjort hva hun kan for å vinne Farmor og Farfars gunst!

Ikke dårlig å lære seg å gå mens Farmor og Farfar er på besøk. Det har Sigrid gjort.

Selv om hun nok ikke kan kalles spesielt stødig ennå... Det blir litt knall og fall.

Men ingen skal si noe på den lilles innsatsvilje og stå-på-humør, hun er raskt på bena igjen og går videre.

Vi var på besøk hos en nomade, der vi fikk tøret kamelkjøtt og kamelmelk. Vi synes det var greit både å spise og drikke, men ble fortalt etterpå at den melka var veldig sur. Kan hende har våre smaksløker fått seg en knekk etter ett og et halvt år her ute?

Pappa og Vilfrid syntes det var moro å ri på kamel, selv om de lo fælt da den reiste seg og da den la seg ned igjen. En slik manøver føles nesten ut som å sitte i en robåt på sjøen en uværsdag, så det er ikke så rart om de fant seg selv en smule utsatt til et øyeblikk.

Sondre, som egentlig er litt redd for hester, skulle ri på denne. Og selvfølgelig fikk han det. Vår npmadevenn er litt bløt for den vesle "bryteren" noe vi oppdaget da han serverte godteri med jamne mellomrom. Da jeg prøvde å roe inntaket noe, irettesatte Sondre meg: "Volfol siel du nei, nål han dæl sa jeg kunne spise mel?" Ikke greit når ungene har begynt å plukke opp flere ord enn vi vet...

Også var det de to småjentene - Ragnhild og Tante Vilfrid. De har bursdag henholdsvis den 18. mai og den 6. juni, så de hadde fellesfeiring med Sigrid på hennes dag den 1. mai. Da fkk de like kjoler av Farmora og Farfaren til Ragnhild og mamma'n og pappa'n til Vilfrid - så d ble nesten helt like. De henger sammen hele tiden og gleder seg definitivt ikke til i morgen tidlig når jeg skal følge dem til Ulaan Bataar. Tida har visst gått alt for fort!

Gjermund

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så kjekt å se bilder fra besøket! :)

Virker som alle har hatt det alle tiders!

Anonym sa...

Åh, så trivele mæ besøk! Gratulerer mæ overstått 1-årsdag, Sigrid! Du vart født sommo dag som e og Jan-Eivind ferlåvvå oss, så den dan kjæm e ihau:)

E tænkje på dåkk, og be fer dåkk.
Klæm frå Siri

Anonym sa...

så sinnsykt herlig bilde av sigrid hvor ho ramler!! Ser ut som den ballett-danserinna! :)
Ragnhild og Vilfrid var utrolig like, husker godt Vilfrid lå på fanget til mor i bryllupet deres. :)
Moro å følge med på bloggen deres, på både oppturer og nedturer. Dere kan trøste dere med at livet består egentlig av oppturer og nedturer her i norge og, men kan tenke meg de blir litt forsterka der nede!
Tenker på dere alle sammen! :)
Mari på Buret;-)