mandag, september 29, 2008

Overraskelse

I dag overrasket de mongolske ansatte meg med mat.

De hadde laget i stand fordi jeg ikke fikk til å være med på turen på lørdag - og de gav uttrykk for hvor godt dette var! Slurpet og slafset og bød på de beste delene til meg... Dessverre var jeg ikke i stemning til å glise å late som jeg syntes dette var veldig godt eller i det minste helt greit, så jeg sa bare at jeg hadde spist mage før og funnet ut at det ikke er det jeg springer meg andpusten etter her i verden. Men selvfølgelig smakte jeg litt på det meste - tarm, magesekk, hjerte (som forøvrig skiller seg ut fordi det er rett og slett nydelig!), lever, nyrer og lunger. Heldigvis var det godt kokt alt sammen.

Det kom forresten masse post til oss i dag også - fire brev og pakker fra Norge! Sånt blir det fest av i Kvam-huset, og hjemlengselen får enda bedre tak. Takk og lov at det snart er jul - da skal vi hjem! Gleder meg ikke til reisa - men sjefen har funnet en bra reiserute til oss, så det skal nok gå bra. Og hjemme venter masse tid med familie og venner! Og sikkert andre deler av sauen enn innvollene... Hjemmebrygget øl og spekemat kanskje!

Gjermund

7 kommentarer:

Anonym sa...

OG her er vi mange som gleder oss til besøk! Da skal vi KOSE oss !!!
Velkommen

Anonym sa...

Jeg tenkte faktisk å slakte sau før jul, men da er det kanskje større ønske om at vi skal investere i en gris? Hjemmebrygget øl skal det i allefall bli! Litervis!!! Og vi skal kanskje brygge litt i god tid også, så du får det gammelølet du aldri vil tømme ut, Gjermund?

Reier sa...

Du er jammen heldig som har noen som lager middag til deg! Fikk du det ikke gratis også? Hvilken lykke!

Anonym sa...

Vi gutta begynte å stappe i oss ting for å tøffe oss alt i sandkassen. Vi misjonsansatte gjør det av høflighet ute, men tøffer oss til gjengjeld vel så mye for vårt norske publikum...

Jeg innbiller meg at de lo da du spiste. At dette var like mye humor som når vi serverer rakfisk og smalahove til turister i Norge :)

Anonym sa...

Ja, vi er VELDIG mange som gleder oss til dere skal komme hjem en tur! Både store og små og til og med noen som enda ikke er kommet til verden:)

Klem fra ei søster som ikke bruker opp sine sjanser til å gi lyd fra seg..!

Anonym sa...

Så hyggelig at dere kommer hjem da!! Blir dere lenge eller? Skjønner godt at du takket nei til dette herremåltidet. Det hadde jeg også gjort! :)

Ha en fin dag!!

Rannveig

Åshild Bekkevold sa...

GLEDER MEG MASSE TIL DERE KOMMER. Men, ehm, det er jeg vel ikke akkurat den første som sier... Jaja, det viktigste er at dere vet det : D Det blir gøy å endelig se dere igjen!

Og forresten: Uuuuh, så godt det ser ut, skikklig fristende.