søndag, april 23, 2006

Bilder og sånt

Ok, jeg tar hintet - filosofi er visst ikke noe for meg.

Jeg har fått noen hentydninger om at det er for få bilder på denne bloggen, og det er jeg enig i. Det har sin forklaring i at det er så og si umulig å laste opp et bilde fra maskina, det tar bortimot en evighet før maskina må gi seg med et skrik: "ERROR"!!! Derfor har jeg sluttet å bruke den "tjenesten" (!). Av kjærlighet til bloggens lesere skal jeg likevel ikke gi opp forsøkene med å publisere et og annet "shot", men som sagt - jeg garanterer ikke for hyppigheten!

Hadde forresten en veldig trivelig så-vidt-over-tyve årsdag i går, med byturer med guttene mine (hver for seg) og besøk av alle brødrene mine (med unntak av Terje - du var dypt savnet) og venner fra klassen. Veldig trivelig.


Ganske trivelige disse her og.

Gjermund

3 kommentarer:

Reier sa...

GRATULERER med dagen! Hilsen venner i klassen som aldri ble invitert...

Anonym sa...

GRATULERER GRATULERER....
Me' hensyn til at du tar hintet ang filosofi, så ikke tenk på meg i så måte. Har etterlyst bilder via your dear belowed wife men jeg er en Ole Brum type, så her tar vi d vi kan få... (jepp også bilder når du har tid!!! til d)
Men for all del... IKKE SLUTT Å FILOFISERE?? DU, INTERESSANT INTERESSANT. HAR OGSÅ FÅTT TRIMMA MAGEMUSKLENE EN HEL DEL, KJEMPEHÆRLI ;-)

Andreas sa...

Gratulerer på overstått / med overstått / i etterkant etc.. Kult at du får lagt ut bilder også! :)

A.