mandag, desember 11, 2006

Hva nå?

En god venn av oss er veldig syk. Og i mongolia er det ingen spøk å være det. Spesielt ikke når man ikke har noen penger. Det er nemlig slik at i Mongolia så koster det penger å ligge på sykehus. Det koster penger å få medisiner også. Og dersom man skal ta noen prøver. Dessuten må man sørge for all mat, sengetøy og klær selv mens man ligger på sykehus. Og til slutt - dersom man trenger ambulanse, må man først sørge for at man har penger å betale med!

Heldigvis, ved hjelp av noen venner klarte vår kjære Bajraa å skrape sammen nok til sykehusoppholdet han trenger i UlaanBaatar, og da jeg likevel skulle dit i dag (en tur på mellom 3 og 4 timer i bil) tok jeg ham med, så slapp han utgiftene til ambulansen. Det er bare det at å ligge på sykehus i Mongolia er ikke som å ligge på sykehus i Norge - det er veldig usikkert om man får den hjelpen man bør ha, ja det er ikke sikkert legene finner ut hva som feiler deg en gang!

Derfor - enhver som leser dett og føler seg kallet av denne oppfordring: Vær så snill å be for vår kjære venn Bajraa (navnet hans betyr forøvrig fest eller glede) - både at han må bli frisk og at han må bli frelst. Han er bare rett over 30 år, og har ei datter på 9 år. Samt ei kone. Det vil ikke akkurat bli noe lett for dem om de mister mannen og faren sin nå.

Gjermund

2 kommentarer:

Andreas sa...

Bønneemne notert.

Anonym sa...

Takk for bønneoppfordringen både her og i mailen vi fikk i dag, Gjermund! Vi skal huske på Bajraa i våre bønner...

Gud velsigne dere i tjenesten!

E&J