torsdag, desember 07, 2006

Materialister

Den siste tiden har jeg vært endel sliten. Humøret har nok ikke akkurat vært solskinnspreget heller, selv om lærerne og studentene på språkskolen praktiserer "telle-trening" ved å holde styr på hvor mange ganger jeg ler i løpet av en undervisningsøkt... Har forresten fått mange "komplimenter" på grunn av min særpregede latter - skjønner at vi normenn er ganske veloppdragne, siden jeg ikke hadde noen tanker fra før om at jeg har noen særlig særegen latter...

Så var jeg jo en liten tur til Hovd vet dere, og da jeg kom hjem igjen, ventet det en hel masse post på oss. Mange pakker faktisk! Og inni dem ventet all verdens gode saker og velsignelser!



Tro meg, noen bedre oppmuntring enn dette bordet kunne ikke jeg fått i dag! Selv om hjertet ikke skal henge fast ved det jordiske, så er det utrolig hva en brunost kan gjøre med et stakkars hjerte. For ikke å snakke om hva fire stk sjokoladekalendre kan gjøre med fire barnehjerter!



Så takk for alt dere har sendt folkens! Nå blir det jul her hos oss også!

Gjermund

2 kommentarer:

Andreas sa...

Kjenner det litt igjen fra tiden i Etiopia..

God adventstid ønskes dere alle!

A.

Anonym sa...

Innlegget fikk meg til å tenke på julesangen om de fattige foreldrene som satt alene i stua si i skogen uten noen ting, å d på selve julaften...
Men det også sluttet godt...
Så ble d jul alikevel.
Jepp den bortkomne sønnen vente hjem med pakker og mat.
Sukk, sukk + snufs.
Ingenting å si på de pakkene dere har fått ihvertfall.
Så blir d jul i Mongolia også, kjære "matriallister".
(E da itj nå gæl'e ti å vårra d, i små mengder (hele tia) no firri jul). Ska no kos se litt å da uta å ha dårle samvittighet.
Klæmma Oddvei